Forumet - Epilering

Epilering

2352 0 13
Har nu gått och varit duktig och köpt mig en epilator, en Braun Silk-epilé 3. 499 kr på Clas Ohlsson (100 spänn billigare än inne på Åhlens för övrigt).

Nu undrar jag om det finns någon här som faktiskt testat att epilera underlivet? :P Testade lite uppe på venusberget, och tyckte inte alls det gjorde ont. Funderar skarpt på att testa göra hela sen nån gång.

För övrigt funkade epilatorn bra. Fick precis samma resultat på benen som efter vaxning, så jag antar att man ska vara nöjd [y]
isola:

på mer intima ställen gör det nog ont och tar en massa tid. Vaxa hellre


Jag har faktiskt testat sånt där vax man gör hemma (salong är ju pissedyrt...), och det tyckte jag inte alls om. Gjorde svinont, var otympligt att hantera och man hann bara vaxa två kvadratcentimeter innan det var dags att ränna till micron och värma upp skiten igen för det svalnat och stelnat. Såatte.... Att använda aparaten känns faktikst lite smidigare om jag ska vara ärlig [smile]

Spana också in:

Tycker att du ska testa och gör det ont så slutar du! Det låter inte speciellt farligt, hade jag haft en hade jag testat direkt![smile] Fast det finns väl speciella som är enbart för ben och de som är för ben och kropp? Om du har för kropp också så kör på!

P.S. Det är i alla fall inte farligare än rakhyvel. Råkade skära mig där nere en gång men jag överlevde!
Postlapsaria:

hur långt måste håret vara för att man ska kunna epilera och hur ofta gör du det på benen?


Hm... jag gör väl det nån gång i veckan kanske? Lite stubb räcker ju inte för att du ska kunna epilera, så det får ju ha växt ut så att det är mer än bara stubb :P Typ samma mått som när man ska vaxa skulle jag väl säga.