Forumet - Er Frisyrhistoria

Er Frisyrhistoria

8225 0 82
Jag är sjuk... och har tråkigt... och sånt. Jag visar min frisyrhistoria i bilder så visar ni er. Vad som hände innan nian är lite oklart (för då var det inte så mycket digitalkameror i omlopp). Det börjar alltså någon gång 2005 med långt hår och lugg. Sedan blev det mest långt och rakt. Och sen var det långt under och bob över... lite mer konstnärligt typ. Och sen kunde jag inte motstå frestelsen att kapa håret lite till (och börja använda tonvis med eyeliner ungefär samtidigt...) Och framåt förra sommaren urartade det fullkomligt och sedan dess har jag haft några lite olika korta frisyrer. (Dock hade jag inte, som det kanske ser ut, en period när jag försökte se svår ut just då, det var mest att den bilden var den jag hittade som visade frisyren bäst)

blekinge.JPG

liten blekinge 2006.JPG

liten badrumspose.JPG

Sommar & höst 2007 (+lite gammalt usa) 169.jpg

DSCN1485.JPG

Spana också in:

Capture:

Åh, ser fint ut! Mina var aldrig sådär tunna och fina i början, mest bara platta och fail.


haha mina blir bara värre och värre :( platta och jäävligt korta är dom, fast sen hade jag ifs uppklippt hår från början och det är mest överhåret som dreadat sig. Ser konstigt ut, för under kalufsen hänger massa vanligt, långt hår :<
Lindblom:

haha mina blir bara värre och värre :( platta och jäävligt korta är dom


Äh, det går till sig när de har vuxit lite mer. Mina var också så i början, men sen när de blir längre och lite tjockare kan man ju rulla till dem lite så blir de inte lika platta.

Lindblom:

Ser konstigt ut, för under kalufsen hänger massa vanligt, långt hår :<


Jag har fortfarande en del löst hår i underhåret. [n] Men som tur är verkar det sakta men säkert dreada ihop sig det med.
Tidigare idag konstaterade jag och min vän att det finns en hårgud. Denna hårgud föddes med samma hårfärg som jag föddes med och därför tillåter hårguden mig aldrig att få lyckas med min hårfärg(hårguden har alltså tagit det som en förolämpning att jag inte var nöjd från början.)

Jag hatar hår