Forumet - Er sämsta julklapp/ present etc som ni fått?

Er sämsta julklapp/ present etc som ni fått?

1663 0 23
Ja som rubriken lyder.

Vilken är den absolut sämsta eller tråkigaste julklapp / present, gåva etc som ni någonsin fått? Kan va lite kul att jämföra :)

Jag kan ju börja då.

Dagen var den 24 december, kalle anka va på TV (Ja, vi öppnar alltid paketen under kalle för det är så extremt tråkigt och uttjatat att kolla på men det är ju obligatoriskt att det ska stå på ändå). jag fick ett fint stort rektangulärt paket från min farsa.

Min puls gick i taket..

"Äntligen.. ska jag äntligen få det som jag så länge önskat mig, som jag tjatat om". Bara tanken gjorde mig näst intill gråtfärdig.. Med darrande händer så klippte jag upp snöret med en sax, drag bort pappret och öppnade kartongen.

Det jag sedan såg slog min värld i spillror. En gratistidning.

Spana också in:

Missy96:

Haha, det värsta är ju att ska sitta där vid julgranen och låtsas som om det vore det finaste nattlinne man någonsin sett.


Jaa det är faktiskt väldigt pressande, jag fick en jätteful träget i julas för att jag hade önskat mig prydnadssaker, fick ju säga åååhh va fin den passar perfekt där!
en ful höget eller vad det var passar inte in nånstans hos mig.


men sen tycker jag alltid att det är roligt att få julklappar vare sig jag gillar de eller inte, tyder ju på att någon tänker på en iaf.
Förrförra julen fick jag en Rubiks Kub av min kära far, typ en dyr också. Förstår inte riktigt hur han tänkte, hade inte nämnt öht att jag ville ha någon och har inget intresse för såna. Har använt den typ en halv gång sedan dess. [blush]

Bör kanske tilläggas att vi inte ses så jätteofta, han kanske tror att jag är en Rubiks Kub-tjej helt enkelt.
Paseo:

en ful höget eller vad det var passar inte in nånstans hos mig.


Haha [bigsmile]. Sen så undrar dem varför man aldrig har den framme/på sig.

Paseo:

sen tycker jag alltid att det är roligt att få julklappar vare sig jag gillar de eller inte, tyder ju på att någon tänker på en iaf.


Ja, det förstås.. Fast jag kan aldrig låta bli att tänka på alla fina saker jag skulle kunnat få istället för det jag fick, haha. Och då blir jag bara förbannad på DEM och tänker "Hur fan kunde dem köpa något sånt här till mig?" x)