Forumet - Era bästa Discobyggarhistorier!

Era bästa Discobyggarhistorier!

548 0 46
Hej hej!

Vi har alla sett dem, discobyggarna. Alla gym har minst en person som är den traditionella discobyggaren. Killen som bara kör bicepscurls, eller som tar en maskin efter dig och lägger till (+5) kg på vikten och gör bara en rep, trots att du körde 20 rep, men ändå skryter!

Jag tänkte att vi skulle dela med oss av våra bästa discogymmar-historier.

Själv hade vi en kille på gymmet som köpt ett helårskort. Första månaden körde han extremt mycket biceps, väldigt mycket bröst och någon enstaka triceps. Sedan blev han less och nu kommer han på fredag- och lördagkvällarna med sina festkläder, tar av sig ytterjackan och kör max på bänkpressen 3 set. Jag gick fram till han en gång och frågade va fan han höll på med och hans förklaring var att han ville få pumpade muskler innan han skulle ragga tjejer på krogen. Så vitt jag vet är han dock fortfarande oskuld.
Kurden som alltid var där på onsdag och fredagar runt 6.

Han pumpade:
Axlar
Bröst
Biceps

Inget mer, absolut aldrig! Såg ut som jävla tändstickor han hade till ben.

Bästa var dock när han kom inspatserande i jeans, t-shirt och träningsdojor. Jeansen va såklart fullt med hårsnoddar.

Han pumpade bröst lite snabbt, sen drog han bara hips vips. Bästa va dock att han glömde sin fina nya Iphone. Såg en brud ta den före jag hann dit. (Han hade lagt ur den när han pumpade lite snabbt vid bänken.)

Sen kom han tillbaka, letade som fan, skrek, sparkade till bänkpressen och bröt fotleden.

OH THE JOY[love]

Spana också in:

Finns en jävla lirare som knallar omkring med keps, MED SKÄRMEN ÅT SIDAN DESSUTOM! och iförd linne.

Han brukar stå och kasta med hantlarna och curlen (eftersom att han har lastat på skiten med minst 10 pannor för mycket).
Har aldrig sett honom köra något annat än biceps. Snubben har dessutom specielle gym-handskar
hatar när jag och min kompis brukar gå till speglarna där det finns vikter och kör armar. biffarna glor på en som att man gör fel och inte kan nånting alls. så irriterande. men å andra sidan när man drar till rullbanden och springer så får man ett leende på läpparna och tänker: hehehe det här hade aldrig biffarna orkat.