Forumet - Era bästa minnen från förra året?

Era bästa minnen från förra året?

416 0 16

Spana också in:


agnesberg: skapade en ungefär samma tråd som aldrig besvarades. taskigt ändå att samma tråd skapades nyligen igen och blev besvarad direktGråter
Fast, nu är du taskig som inte svarar på topic utan nått helt annat. Förresten, det här med vilka trådar det svaras på beror mycket på när de skapas & hur mycket folk som finns på forumet för tillfället, ta det inte personligt.
Efter att ha tjänstgjort i armén och blivit skjuten besökte jag ofta en neurolog, som rådde mig att rehabilitera hemma. Det var för svårt för mig under karantänen speciellt. Lämna inte huset under det strängaste förbudet... Bara Internet lyste upp min tid. Och flickor på *LÄNK BORTTAGEN*. För det mesta var det hemskt att vara ensam.
Asså förra året var verkligen ett jätteskumt år, men tror det ändå var ett år som behövdes typ, mådde verkligen inte bra då men är en heeelt annan person idag.

ONT: Antar att mitt bästa minne från förra året var att jag träffade en person jag verkligen gillade och tyckte att jag klickade med i slutet av sommarlovet, hade precis kommit över en person som jag hade väldigt svårt att komma över och tror det är lite så typ, att så fort du släpper nån så hittar du någon ny.
Iallafall så blev det aldrig något med oss, vi träffades några gånger men insåg att vi inte ville samma sak liksom, trots det vill jag ändå säga att det är ett bra minne. Jag kände mig verkligen lycklig som jag inte hade varit typ hela sommaren, oavsett vart jag står nu kan jag ändå känna att det var något jag behövde just då.