Forumet - Era värsta/pinsammaste/smärtsammaste träningsögonblick !!!

Era värsta/pinsammaste/smärtsammaste träningsögonblick !!!

3229 0 133
Alla har gjort minst ett antal smärtsamma eller på något annat sätt roligt obehagliga misstag någon gång under träning.

Tänkte det vore roligt om alla bidrog med sina värstingar.

Har försökt gjort arhävningar med klapp bakom ryggen, men det slutade med ansiktsplask och spräckta ögonbryn.

Har satt på för mycket vikt på BänkPressen och sedan tappat allt på golvet så alla jävlar på hela gymmet kom springande och undrade vad fan som hände.

Spana också in:

Jag har väl inte gjort bort mig så värst mycket, har inte gymmat heller alltför länge.

Jag körde dips-maskinen och underlättade för mig, genom att köra med plattan där man lägger benen på. När jag var nere mot golvet, med plattan, orkade jag inte dra upp mig så jag hoppade av den. Så plattan där jag hade mina ben på flög som en raket tillbaka och det lät så in i helvete mycket. Men jag spelade som om ingenting hade hänt. ^^
Kanske lite luddigt beskrivet visserligen.
Skulle spela handboll på skolidrotten. Det var bara i våras.
Alla i klassen hade hamnat runt om på något sätt, bollen kom rullandes skitsegt mitt på planen och jag skulle ta den. Jag ramlade när jag skulle plocka upp den och missade den samtidigt. Den fortsatte rulla, jag kröp efter den och jag fick fan inte tag på den. [sad] Alla skrattade åt mig. [sad]

En bebis skulle ha lyckats bättre. [blush]
ehm kört förhårt benpress tillsut fick jag inte upp pressen utan låg där mer eller mindre hjälplös i 10 min tills det kom någon snubbe som också skulle gymma som fick hjälpa mig att komma loss.

Ehm att få ordentlig träningsverk efter uppehåll brukar vara ganska vanligt för mig så efter ett hamstringpass dagen före gick jag omkring som jag skitit på mig varje gång jag suttit ner på lektion ett tag. Det var väl lite pinsamt.

Ehm vet inte om beeptest räknas men hursomhelst körde på hårt i skolan så hårt så man var svimfärdig och började spy tillsist. Var kanske inte så uppskattat efteråt då många finurliga ord hittades på.