Forumet - Erat Halloweenfirande

Erat Halloweenfirande

266 0 15
Hallå alla glada ungdomar!
Skorpis här igen (I'm not gone - I'm back[crazy])(är lite smått berusad just nu hehehe).

Jag tänkte berätta om min halloweenkväll jag hade igår. Det var jag och "grabbarna grus" som jag brukar kalla dem. Vi spelade poker och alla satsade var och en 50:-, tänkte bara berätta att jag när kvällen var slut hade jag 30:- mer i plånkan [wink] (tre korv med bröd på Angelas Gatukök).
Efter spelandet satte vi på en riktig rysare! ni kanske har hört talas om den? "När lammen tystnar" heter den. Vi satt alla som skräckslagna i tvsoffan.

Jag älskar verkligen att träffa mina gamla kamrater som jag inte umgås med lika ofta som förut. Vi har mycket gemensamt och många gamla minnen att prata om över ett par öl.

Till saken nu då. Det jag undrar är:

Hur har du firat halloween och varför firar du denna kväll?
Umgås du fortfarande med dina barndomsvänner?


MVH Karl Ström

Spana också in:

Skulle ha skräckfilms maraton med mina vänner, dom mjukstartade med Sweeney Todd, inget för mig så jag somnade, så väckte dom mig (som dom sa, för att kolla så jag inte var död) så började vi se Forgotten, hann se början, och de var segt så jag somnade igen och vaknade halv 6 på morgon och då låg jag fullt påklädd på en soffa och alla andra sov!

Men vi hann då spela rockband, och min bästis hade tydligen oxå somnat tidigt, men vi båda hade stigit upp rätt tidigt, hon hade frisörtid kl 9 så hon steg upp några timmar före det, och sen for vi och piercade min navel så vi var nog värd lite sömn!