Forumet - Erektion

Erektion

543 0 22
Jag och min tjej har bestämt igen för att ha sex. Förra gången vi skulle ha sex, fick jag inte någon erektion. Det kanske beror på ångesten ellet jag vet inte men jag klagade på den långa förspelet vi hade då..
Men om det händer igen.. :S
Har någon något bra tips på hur jag ska få up min jävla kuk? tack

Spana också in:

Du ska inte ha några piller.. ingen läkare hade någonsin skrivit ut det till dig, och det finns en anledning till att dem är receptbelagda..
Så glöm den "idén" direkt..

Att du inte får upp den när det väl gäller beror till 99.9% säkerhet på nervositet. Samt att du lägger dina tankar på fel saker, ex. "bara det inte händer igen", "för fan, upp med dig" osv osv.
Undvik verkligen att tänka på det sättet, och koncentrera dig på att tänka på vad som är skönt..

Verkligen inte ovanligt att det händer första gången/gångerna.. Men ta de bara lugnt. Kanske kom överrens om att skippa penetrationssex, och enbart köra annat och mys och njut..
Och sen fasa in det med tiden.

Om ni använder kondom så kan det också vara lite bidragande faktor eftersom det blir ett uppehåll där man måste fippla med en krånglande kondom. Kör dock inte utan om hon inte går på något preventivmedel..

Händer det igen, så behåll lugnet, skit i att se det som pinsamt (eftersom det händer så gott som alla killar nån gång att de inte får upp den)
Och förklara för tjejen att det bara beror på nervositet. Om hon mot all förmodan skulle ha svårt att acceptera det så är hon ingen värdig tjej..

Lycka till! =) och ta de lugnt.