Forumet - Erektionsproblem vid sex med flickvännen!

Erektionsproblem vid sex med flickvännen!

1073 1 12

Hej. 

Jag har erektionsproblem när jag ska ha sex. Inte alltid. Men de senaste gångerna med min nuvarande flickvän så har jag kunna blivit stenhård i förspel alla gånger. Men sen då vi ska ha sex så mjuknar den till. Den blir inte helt slak utan den blir som semi-hård. Dock inte tillräckligt hård för att sex tyvärr.

Vad kan detta bero på? När jag onanerar själv så blir jag alltid stenhård och så. Samt också som sagt i förspel. Men varför blir jag då "slak" när vi ska ha sex?

Inga kommentarer

Tråden har 12 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

Är det ett ganska nytt förhållande så tror jag att du bara ska vänta och se. Sådant här brukar lösa sig med tiden är mitt intryck. Det är uppenbarligen inget medicinskt problem bakom eftersom du får upp den ordentligt när du tar saken i egna händer. Dock kanske du ska nämna det på något vis för tjejen så känns det lite lättare och mindre spännt kring frågan.

Spana också in:

Du blir typ uttråkad? :s

tror som de flesta andra att det kan va nåt psykologiskt. alternativt om du går på nån medicin med amfetamin, det kan påverka. 

Har också fått, ingen aning vad det berodde på.. Hände väl kanske, två gånger eller nåt? Det måste ju varit en psykologisk spärr av nåt slag, typ nervositet eller så men det var inte första gången med tjejen i fråga heller så... Det gick över som tur var, men det var verkligen ingen rolig upplevelse.