Forumet - Erfarenhet av RKU?

Erfarenhet av RKU?

1671 0 29

Spana också in:

räker äter man:

varför tror du inte att det skulle fungera?


Därför att Religion, nationalitet och etnicitet kommer att vara i vägen för detta. även om vi svenskar är solidariska så kan vi inte räkna med alla kommer att vara det, tyvärr. Detta ser vi prov på dagligen i Sverige bland våra invandrare.
För mycket antiimperialism och acceptans för galna diktatorer om de hatar USA, för lite tankeverksamhet och vilja till utveckling. Plus att de ovanpå det bara är gnällspikar och reformister som sysslar med avståndstagande från allt som inte passar partilinjen och inte har någon som helst potential att någonsin bli mer än en galen sekt som diggar Nordkorea. Men de har säkert sina bra sidor också i andra städer, brukar ju skilja sig rätt rejält från lokalklubb till lokalklubb i de flesta förbund. Deras jämställdhetskampanj nu kring 8e mars verkar ju ganska okej t.ex.
RKU:s kansli förnekar att det förekom massavrättningar under Stalintiden.

RKU förnekar att Nordkoreas befolkning lever i misär tack vare deras vänliga diktator som vältrar sig i guld och rikedom.

Två av anledningarna till att anse de vara grymt oseriösa. Ingen normalt funtad människa går med där.
räker äter man:

är det nån som har någon erfarenhet av RKU?


Den erfarenheten jag har av dom kommer främst från alla de affischer och klistermärken de sätter upp i mitt närområde, detta skräpar ner och förfular något fruktansvärt samtidigt som det är dåligt för miljön.

Så min syn på dem baserat på detta är verkligen negativ, dels då jag inte gillar nedskräpning, dels så jag inte gillar hur de förfular saker och dels för att miljöfrågor är väldigt viktiga för mig personligen.
räker äter man:

Vart bor du då?


Lund.

räker äter man:

Vilket parti skulle vara bättre enligt dig?


Ptja, jag skulle väl föreslå Syndikalistiska Ungdomsförbundet eller någon annan autonom grupp även om de inte är partier. Tycker praktiken är viktigare än ideologin, utomparlamentariska grupper sysslar ju inte bara med valfiskande åt sitt moderparti utan gör faktiskt något för att förändra problem i sin vardag. Det tycker i alla fall jag är mer värt att lägga min tid på.