Forumet - Erik Niva och Per Bjurman-tråden

Erik Niva och Per Bjurman-tråden

6501 1 36

Spana också in:

http://bloggar.aftonbladet.se/bankoniva/2013/03/once-brothers/

http://bloggar.aftonbladet.se/bankoniva/2010/05/zmaj-od-bosne-pt-ii/

Och de som kommer, de kommer som vänner. Jag vet att det fanns en del tidiga diskussioner i de bosniska supporterleden om att bua åt den svenska nationalsången, men jag vet också att de kvävdes innan de ens hunnit börja. En väldigt, väldigt stor del av bosnien-svenskarna är djupt tacksamma mot ett land som på många sätt givit dem ett andra liv.

Själv har jag aldrig varit någon stolt-över-mitt-land-typ – jag har bara inte den relationen till de här frågorna kring identitet och nation – men i morgon kväll går jag till Råsunda, tänker tillbaka på 1990-talet och känner mig lite mer som svensk än jag brukar göra.

Jag är väldigt glad över att bo i ett land som haft plats för mina kompisar från Balkan.

Nivajävel. 

Jag åkte hem med en blåvit Željezničar-tröja. En äkta, en sådan där som knappt gick att få tag på bland nasarna nere på Baščaršija-marknaden. Jag har fortfarande kvar den i garderoben, bär den minst någon gång varje sommar. Hjärta

 Nivajävel. dazed:

Skrev ju första blogginlägget sedan 1848 i veckan iaf, verkar i det inlägget vara på semester men han drar liten anekdot om Real Madrids förlorade titlar i början på 90-talet iaf.

Var väl en blandning av att bloggen får vara kvar men inte aktiv för den tid de har ska de skriva krönikor, men ja lite semester är han värd :)