Forumet - Erkänna sina känslor face to face

Erkänna sina känslor face to face

901 0 16
Jag vill berätta för en kille att jag gillar honom. Inte på sms/telefon eller någon bullshit utan helt enkelt säga det till honom. "Problemet" är att han inte förväntar sig detta, vi känner knappt varandra och därför har jag väldigt svårt att räkna ut någon som helst gensvar som jag kommer att få.

Hur motiverar jag mig själv? Några tankar?

Spana också in:

isibisi:

Hur motiverar jag mig själv? Några tankar?


Min metod var nog ganska fjantig :P Jag skrev ett krypterat meddelande till henne via sms så hon inte kunde tyda det. Sedan när jag mötte henne irl så gav jag henne lite bokstäver så hon kunde tyda det. Jag satt bredvid henne medans hon tydde det :3

Jag skulle väll nog rekommendera att du bara säger det till honom, hoppas på det bästa [smile]

Birger:

du behöver inte säga att du är upp-över-öronen förälskad


Det sa jag till hon jag är kär i [cute][chocked]
MastNj:

Jag skrev ett krypterat meddelande till henne via sms så hon inte kunde tyda det. Sedan när jag mötte henne irl så gav jag henne lite bokstäver så hon kunde tyda det. Jag satt bredvid henne medans hon tydde det


Vad stod det till slut då? Och hur reagerade hon när hon lurat ut det, när du satt bredvid och allt? Gick det bra ellee?
hisou:

Vad stod det till slut då? Och hur reagerade hon när hon lurat ut det, när du satt bredvid och allt? Gick det bra ellee?


I meddelande stod det: "Jag har gått och blivit förälskad i dig. Jag tänker på dig så mycket att det gör ont ibland... Jag är väldigt blyg, så jag gillar dig i smyg. Gillar du mig med? (Snälla, snälla, snälla. Börja inte hata mig.) Berätta inte om detta meddelande för någon är nu snäll, då blir det så pinsamt för mig :3". Efteråt så sa hon bara med ett litet leende och lite halvt generat: "Jag vet inte vad jag ska säga". Hon lovade att hon inte skulle berätta något för någon [smile]
MastNj:

Efteråt så sa hon bara med ett litet leende och lite halvt generat: "Jag vet inte vad jag ska säga". Hon lovade att hon inte skulle berätta något för någon


Ja herregud hur ska man reagera på det där? Fint gjort men jag förstår att hon blev chockad. Alla svarar så vettiga saker, verkligen tack!

Grejen är att vi har känt varandra i 5 år. De första 2 var vi väldigt bra vänner och nu de senaste tre har vi knappt hörts. Så det var kanske fel av mig att säga att jag inte känner honom alls, men jag känner ju inte personen han är idag utan bara den jag kände för 3 år sedan. Sen om det är samma person eller inte vet jag inte, jag vet bara att jag är kär i honom. Om jag nu inte får något tillfredsställande svar på plats, ska jag försöka igen eller ska jag helt enkelt gå vidare? Är det värt att kämpa för någon man gillar?
isibisi:

Om jag nu inte får något tillfredsställande svar på plats, ska jag försöka igen eller ska jag helt enkelt gå vidare?


Så länge du inte har frågat ännu så känns den frågan irrelevant :) fråga och se hur responsen blir, därefter kan du börja fundera på hur du ska göra! Sen vet jag inte om det är jättebra att säga det rakt ut redan nu, ni kanske borde prata med varandra några gånger så framförallt DU får reda på om han är ungefär samma person som för några år sen.