Forumet - erpublik.com-gratis MMOG spel

erpublik.com-gratis MMOG spel

67 0 3
eRepublik är ett socialt MMOG (Massive Multiplayer Online game) som utspelar sig i en fiktiv värld med tusentals medspelare. Spelet är en världssimulator där du som medborgare i ett valfritt land kan påverka och ändra på historien genom alla spelets möjligheter och vägar. De strategiska, ekonomiska, militära och politiska möjligheterna inom spelet är många och varierande. Vare sig du vill bli president över ett land med tusentals invånare, politiker i kongressen, egenföretagare eller en fruktad soldat så är eRepublik spelet för dig.
Det bästa är att spelet är socialt uppbyggt, kontakten med medspelare och motspelare är en viktig del av själva spelandet och du kommer under din tid i eRepublik möta många trevliga spelare. En fantastisk sida från spelet är att du kan lägga precis så mycket tid på det som du själv känner för.

eSverige är ett land som har ett förflutet som en stormakt i eRepublik. En gång i tiden låg Danmark, Polen och Tyskland under svensk flagg. Idag är det nya tider och nya gränser på världskartan men likväl existerar möjligheterna att eSverige ska ta klivet upp till stormaktspositionen igen! Idag är eSverige ett respekterat land i eRepublik och med din hjälp hoppas vi att vi kan driva eSverige framåt och åter bli en stormakt.

gå in på http://www.erepublik.com

eller om ni vill få extra hjälp av mig i början: http://www.erepublik.com