Forumet - Ersatt...

Ersatt...

864 0 1
Förra året började jag sjuan och fick med mig mitt gamla kompisgäng. (tre tjejer, inklusive mig, själv och en kille) Det var bra men samtidigt så började vi släppa in andra i våran grupp, speciellt en kille. Han började vara med killen i vårt gäng vilket vad det jag brukade göra. De började hänga mer på fritiden och göra "killgrejer" som att spela dataspel, TV spel och sånt som vi inte tyckte lika mycket om. De andra tjejerna kände varandra sedan länge (innan vi blev en grupp) och de gick tillsammans. Nu har jag alltså blivit det femte hjulet i vår grupp. Hur tycker ni jag ska göra? Har pratat med de andra men de gör inte åt det. 

Spana också in:


Mywildheart: Förra året började jag sjuan och fick med mig mitt gamla kompisgäng. (tre tjejer, inklusive mig, själv och en kille) Det var bra men samtidigt så började vi släppa in andra i våran grupp, speciellt en kille. Han började vara med killen i vårt gäng vilket vad det jag brukade göra. De började hänga mer på fritiden och göra "killgrejer" som att spela dataspel, TV spel och sånt som vi inte tyckte lika mycket om. De andra tjejerna kände varandra sedan länge (innan vi blev en grupp) och de gick tillsammans. Nu har jag alltså blivit det femte hjulet i vår grupp. Hur tycker ni jag ska göra? Har pratat med de andra men de gör inte åt det. 
Bästa spontana förslaget är att föra in ytterligare en eller två i gänget. Konstellationen fem kan vara väldigt problematisk.