Forumet - Ert (eventuella) barn blir aktiv i en politisk organisation...

Ert (eventuella) barn blir aktiv i en politisk organisation...

583 0 44

Spana också in:

The Weapons Dude:

Trots att de kanske motarbeterar det samhället ni kämpat för i åratal?


min grundtes nar det galler politik ar att alla ideologer ska kunna granskas kritiskt. jag kanske har fel i min asikt o da e det minst lika viktigt att nan kritisk person kan leta och forsoka hitta fel. dialog och kritik e ju grunden till vad jag tror pa.
Wanking BC:

Hade dödat svinet


Fy fan:

Likvidation.


:D Om ändå U-länder hade samma mentalitet!

Chickfactor:

ifall det hade varit en rasistisk/nationalistisk organisation så hade straffat ungen ekonomiskt (indragna barnbidrag)


Imoon:

Skulle Fritzla ungen om hen gick med i något förjävligt typ naziorganisation. Eller ah, fritzla utan sexövergrep.[shake]


Ert förakt kanske motiverar barnet ännu mer?
Skulle nog inte göra så mycket, förutom att ifrågasätta varför den har de åsikterna som ungen har. Men jag säger som värdeuppgift:"
min grundtes nar det galler politik ar att alla ideologer ska kunna granskas kritiskt. jag kanske har fel i min asikt o da e det minst lika viktigt att nan kritisk person kan leta och forsoka hitta fel."
Beror på hur gammal ungen var, men hade den fortfarande varit aktiv efter myndig ålder så hade den åkt ut (nu syftar jag på om ungen gått med i en naziorganisation eller liknande). Fram tills dess hade jag väl försökt argumentera med ungen och få den att förstå hur verklighetsfrånvänd syn den har. Hade ungen gått med i MUF eller dylikt hade jag ju inte brytt mig däremot, men jag hade ju inte direkt betalt medlemsavgiften åt honom/henne.

Det beror helt på vilken organisation, hur seriöst hans/hennes engagemang är, osv. Hade ju inte direkt tillåtit en massa naziposters på ungens rum eller nånting sånt heller. [rolleyes]