Forumet - Estetiska programmet

Estetiska programmet

320 0 9
Okej. Det här kanske inte är rätt ställe att posta en fråga på men jag har rotat runt en del utan att få svar och nu vänder jag mig hit.

Tidigare i höstas var det kom ett förslag om att de estetiska kurserna på estetiska programmet bild och form skulle skäras ned rejält och att programmet skulle byta namn till Estetik och Humaniora. I samma veva skulle estetisk verksamhet för övriga program skäras ned. Förändringarna skulle gälla över hela svergie och ifall förslaget accepterades väntades förändringarna ske 2011.

Nu har det tydligen kommit ett nytt föslag om att estetiska programmet ska plockas bort helt, och att det istället ska finnas fyra estetiska specialskolor i hela landet. Någon som vet något, som har någon källa? Och varför nämns det ingenstans?

Är det någon sorts hemligstämpel på det, eller är det inte tillräckligt intressant, eller är det falsk information? Det första förslaget hörde jag om på radio, så det känns inte troligt, men man vet ju aldrig. Varför tycks det inte finnas något när jag letar?

Spana också in: