Forumet - 1 års present.

1 års present.

420 1 18

Spana också in:

*följ* då jag är i nästan samma sits 

Hmm, du skulle ju kunna göra en klassisk men ändå väldigt personlig och fin grej, dvs en fotobok där du sätter in bilder med olika minnen och beskrivningar av ert första år tillsammans. Om inte det, gör ett gulligt brev och/eller ta henne på en mysig restaurang + bio?

Det bästa man kan få är bland annat någon annans uppskattning, så mitt tips är att bara göra något så personligt som möjligt! 
Då mitt ex förlorade bort sitt halsband, som hennes mamma gav den till henne. Fick jag en ide om att göra en liknande halsband. 
Jag tog några kurser inom smyckekonst, och gjorde en snarlik halsband. 

Så, mja, du kan alltid göra något som hon har velat ha, fast det kräver lite tid :/
Jag gillar personliga presenter som också är praktiska.
Vad gillar hon för filmer/tv-serier? Ibland kan man hitta coola plånböcker, kuddar eller dylikt.

Du kan också ge bort ett armband eller vilket smycke hon nu brukar använda mest. Jag föredrar något som är lite unikt, detaljerat och snyggt framför ett asdyrt men intetsägande smycke med guld och glaskristaller. Det är dock också välkommet. Beror på vem hon är, vilket du nog vet. 
Använder hon ca bara märkesgrejer? Köp något klassiskt designsmycke med en simpel design, fråga om du ej vet. Samlar hon på berlocker? Köp en fin berlock som påminner om er kärlek. Använder hon jättemycket t-shirts/linnen/leggings med nördiga motiv/katter i rymden/pug life? Köp ett silver/guldsmycke med fina detaljer.

Jag gillar rosor och tulpaner ds