Forumet - Ett eventuellt dilemma

Ett eventuellt dilemma

216 0 39
Blir det ett faktiskt så flytta det till ”motgångar och problem”

Men i alla fall så har min bästa kompis (som är tjej) skaffat en kille. Kul för henne kanske ni tänker, men nej. Den här snubben är ett svin, en riktig jävla skitstövel. Han lyssnar på 50 cent och vad för folk lyssnar på dem? Ja precis, våldtäktsmän och kvinnomisshandlare.
Han kanske är gullig och charmig nu men om några månader lär hon inte tycka han är så gullig och fin när hon ligger där på golvet misshandlad och förnedrad.

Och när det händer kommer hon till mig, och jag ba ”herre min Jesus i krubban vad är det som har hänt?” och hon ”Santos misshandlade mig” och jag ”VA? Hur kan en liten chilenare lyckas med det?” och då visar hon mig den blodiga hammaren. Och sedan be mig gå och döda honom. Vilket jag givetvis kommer protestera mot, men då kommer hon hota med att gå till min mormor och ge henne en hjärtinfarkt genom att rabbla upp alla mina synder.

Går jag och slår ihjäl honom så hamnar jag i fängelse men gör jag det inte dör mormor? Vad ska jag göra? [sad]

Spana också in:

Dopadduracell:

Skjut tjejen och skyll på Santos eller vad han nu heter.


Nej, jag tycker ju om henne [confused]

Tuttilifruttili:

Om Santos på något sett blir döv, kan han inte lyssna på 50 cent och då kommer varken du bli skickad i fängelse, och din mormor kommer få livet i behåll. [y]


Oschysst att göra nån döv [n]
Ending Jon:

Jasså, kanske borde öppna mitt sinne alltså [tard][cry][crazy]


jo lite
Dopadduracell:

Och Bumbibjörnarna är också bättre än vad man kan tro


all im saying is hata inte 50cent baserat på hans 5 hits bara. snubben tjäner även miljoner på att köpa vitamin water han e ett geni fatta. peace.