Forumet - Ett flak med öl eller cider, hur funkar alkohol?

Ett flak med öl eller cider, hur funkar alkohol?

1022 0 5
Tjena! ska snart få ett flak med öl från en person som har lite kontakter, är 17 år bara så ni vet. Men min fråga är såhär, hur känns det att bli full egentligen? Har man kontroll över sig eller vinglar man bara runt? Sen om jag dricker 7 cider och blir full och sen drar iväg 1 månad senare på semester och tar en stor stark öl till maten, blir jag salongsberusad då? eller har jag blivit ' van ' och anpassat mig och klarar mig från att bli full från ölen? hur funkar det egentligen, är ny inom detta och kanske köper någon sprit flaska lite senare om jag nu klarar det. tacksam för svar! 
Kanske gött med hemmakrök också, bli halvt full när man är hemma och gibbar med! 
Det beror på hur mycket du dricker. Antingen blir du som du är vanligtvis fast lite gladare och flummigare, eller så blir det helt svart tills du vaknar på en parkbänk 08:45 dagen efter. Finns naturligtvis mellanting också, men i början är väl alternativ 1 eller 2 vanligare.

Du kommer inte bygga upp vana mot alkohol av 7 cider och på 1 månad. Det är lite som styrketräning, det tar tid och gediget arbete för att få resultat. Med baksmällorna som kommer efter varje gång är det IMO inte värt det.

Din tolerans mot alkohol är beroende på hur mycket du väger och hur lång du är. (viss mån spelar även gener in)
Så det är omöjligt för oss att säkert säga om du blir dyngvrak av ölen på restaurangen eller om du knappt märker av den.
Testa så vet du vart din gräns går.
Tack för svar! Aa men ska dricka hemma tror jag, vid datorn först så jag vet hur det känns. Ska få ett flak nu i veckan, kontakter som jag fixat. Men tänk om föräldrarna hör att jag är full i rummet, om jag dricker på kvällen alltså? De ligger rummet jämte, men är 170 cm och väger 60 kg muskler, är rätt liten. Har druckit 1 cider, kände mig varm i kroppen. Kände mig gladare, men vet inte om jag var lite lullig haha. 

Spana också in:

Du får vara försiktig med att öppna burkarna, det är vad som låter mest. Samt även många toabesök kan vara misstänksamt men säg typ "Dricker skitmycket cola" eller vad du nu föredrar att dricka.

Då är du som jag i kroppen och för mig är det väl typ:
1 öl - Lite mer pratglad än vanligt.
2 öl - Väldigt pratglad och väldigt busig. Varm i kroppen. Här lullet brukar börja för mig.
3 öl - Samma som med 2 öl fast rapar väldigt mycket. Magen börjar bli fylld av vätska.
4 öl - Vinglar lite i gången, kan inte hålla käft. Munnen går som hos damer när de sitter vid frisören. Har en blåsa lika stor som en gravid kvinna. (Läs: springer och pissar var 10:e minut)
5 öl - Röker som skorsten.
6 öl - Allt jag listat tidigare samt högljudd och klumpig, talet sluddrar lite. Ovanligt trögfattad.

Dock om du inte har riktigt druckit tidigare kan du nog börja må illa vid kanske 5 öl/cider pga kroppen är inte van vid att ha det i blodet.
Börja med typ 4 st och ta det därefter. Det kan ta liten stund innan det slår till. Blir värre om du sitter ner och dricker också.
Det känns väldigt tydligt på andedräkten när folk har druckit, mer än vad man tror.