Forumet - Ett Hej kan betyda mycket..

Ett Hej kan betyda mycket..

1292 0 18
Ja, ett "Hej" kan betyda verkligen mycket..

Det är många ungdomar och barn som blir mobbade i skolan, mår väldigt dåligt. Ett litet ord som "dum", ett flin/hån kan trycka ner någon jättefort, men inte visa det. Men när man kommer hem så är man tystlåten och inte berätta vad som har hänt i skolan, en del kan också gråta till sömns eftersom de mår så dåligt och de vet att samma sak kommer hända imorgon, igen.
Att bli mobbad i skolan eller på andra platser är det värsta man kan bli utsatt för, tycker jag. (Har själv blivit mobbad)

Ord som "Jä*la loser" kan betyda mycket och bli som slag, som om man har gjort något jätte fel, om man är mobbad.
Om man är osynlig och ensam hela tiden så kan ett Hej betyda mycket.

De som mobbar andra kan också må väldigt dåligt. De som mobbar kan vara rädda/osäkra, det kan vara en dålig stämning i klassen, en stor press, avundsjuk, vara uttråkad (ha inget att göra), har det dålig hemma eller grupptryck. Men det kan bero på många olika saker, varför man mobbar någon.

Bara ett leende eller ett "hej" kan förändra mycket och man får känna sig omtyckt och att man finns där.

Bara ett "Hej" kan förändra mycket..

Kram Plez[love]

Spana också in:

Vilket ord som helst kan betyda mycket. I mitt tyckte är man dum på riktigt om man inte förstått det utan att någon behövt förklara det.

Har inte läst texten men utgår från rubriken och hjärtat på slutet att det är en fin tråd med omtanke. Generaliserar på hög nivå nu.

Kram dbp[love]