Forumet - Ett klipp när jag sjunger

Ett klipp när jag sjunger

201 0 14
Jag har under alla år hackat och tryckt ner mig själ. Jämfört mig själv med andra och ansett att jag inte haft något värde. Jag har alltid givit upp mina drömmar och mål för att mitt dåligt självförtroende och min dåliga självkänsla alltid hållit mig tillbaka. Det är den senaste tiden som jag har blivit lite bättre och förstått att även jag har ett värde och idag när jag inser hur åren bara flyger iväg vill jag bryta det här mönstret.

Jag lever bara en gång, jag lever här och nu och det är nu som jag ska ta vara på mig själv och leva upp mina drömmar. Nu ska jag göra något som jag inte tidigare gjort.

Här lägger jag upp ett klipp när jag sjunger :)
Ni får jätte gärna kommentera:
Vad kan jag göra bättre, vad kan jag tänka på? :)

Spana också in:

Jag tycker att du sjunger jättefint! Mörk och fyllig röst, precis som jag gillar. Du kanske skulle träna lite på att bli mer säker på höga toner, just nu låter det som om du tappar rösten lite där. Det är inte så att de höga tonerna i den här låten ligger utanför ditt register, du behöver nog bara bli lite säkrare på dem. Det är svårt att säga hur, men min sångpedagog förklarade att du ska känna som om du ska dyka ner och ta de där höga tonerna, du ska inte behöva sträcka dig uppåt, eftersom att tonen inte ska kännas som den är långt borta. Handlar mycket om inställning. Det låter som om du har ett jättebra magstöd när du sjunger de lägre tonerna som du känner dig säker på, känn bara att du inte tappar det stödet när du går upp.