Forumet - ett kort budskap från mig värdeuppgift innan jag återvänder till mitt verkliga liv alternativ rubrik: är jag NEMO?

ett kort budskap från mig värdeuppgift innan jag återvänder till mitt verkliga liv alternativ rubrik: är jag NEMO?

1462 0 32
Eftersom flera personer här på UM har misstankar om att jag är NEMO så tänker jag berätta en helt fiktiv berättelse.

Jag vill understryka att inget av detta är sant, givetvis, NEMO har ju 20p o är permabannad.

Vår fiktiva saga börjar i december 2008. jag bestämmer sig för att skapa ett troll med stor ambition. Tillsammans med en vän från Växjö så skapar jag accet NEMO (dock jag som kontrollerar). Utöver detta så skapar jag en random msn. konflikt uppstår och flera mods börjar bli irriterade på NEMO. Jag spelar givetvis min roll och låtsas även själv vara arg på NEMO. Jag pratar med mods på msn om hur dålig NEMO är osv, vilket stort troll hon/han är och anmäler henne/han för personangrepp och dylikt.

Efter att ha pratat med thunder med både mitt nemo o värdeuppgift acc tröttnar jag på allt (dessutom börjar folk fatta misstankar om min verkliga identitet och jag avslutar allt)

Det hela slutar med att NEMO blir permalåst och allt utgår till status quo.

Givetvis är inget av ovanstående sant :)
-eller?
-nej, självklart inte. jag vill bara poängtera att det INTE var så.


I övrigt önskar jag att folk fortsätter vara kritiska mot mods. vissa är ju hebefiler och dylikt. jag säger inte att man ska skapa anarki. men börjar man acceptera alla förklararingar till skruvade grejjer som auktoriteten hittar på blir man snart kristdemokrat, och det vill nog inte någon här bli.
Veritas odium paret

PS. har 30 min att döda nu så hänger kvar lite idag, jag vet, mitt avslutande av UM är lite fail [sad]

Spana också in: