Forumet - Ett lättare liv

Ett lättare liv

551 1 9
Hej jag använder inte toa papper jag tycker att det är slöseri med pengar jag använder handen sen tvättar jag av den sparar ju massa pengar och det är miljövänligt äter även ur grytor och kastruller varför ska man ta en massa tid till att duka jag har inte ens ett bord det blir även mindre disk och om. En tshirt inte luktar eller är smutsig så kan man ju ha den några dar  kalsonger har man ju 2 dar max dom vänder jag bara på på så sätt blir det mkt mindre tvätt Hur gör ni era liv lättare? 

Thé King: Hej jag använder inte toa papper jag tycker att det är slöseri med pengar jag använder handen sen tvättar jag av den sparar ju massa pengar och det är miljövänligt 
Jättemiljövänligt att slösa mer tvål och massvis med vatten till tvättandet av skitig hand efteråt.

Trolla bättre. Du får ett F i trollande. Förbättringar som ska ske för höjt betyg: allt 
Nästa utvecklingssamtal sker i maj. 

Spana också in:


Thé King: Hej jag använder inte toa papper jag tycker att det är slöseri med pengar jag använder handen sen tvättar jag av den sparar ju massa pengar och det är miljövänligt äter även ur grytor och kastruller varför ska man ta en massa tid till att duka jag har inte ens ett bord det blir även mindre disk och om. En tshirt inte luktar eller är smutsig så kan man ju ha den några dar  kalsonger har man ju 2 dar max dom vänder jag bara på på så sätt blir det mkt mindre tvätt Hur gör ni era liv lättare? 
Riktiga proffs torkar sig inte i röven alls Icke!