Forumet - Ett land utan riksgränser är inte längre ett land.

Ett land utan riksgränser är inte längre ett land.

775 0 40

Spana också in:

Afrikas överbefolkning hämmar deras utveckling, så är det. Därför har dem slagit rekord i antalet inbördeskrig och svält och sjukdomar. De behöver enbarnspolitik för att kunna stabiliseras. Överbefolkning har allt med de globala miljöproblemen och de kaotiska sociala problemen att göra. En mindre befolkning är lättare att utbilda och hantera och det sparar på resurser. Tänker efter, allt hänger ihop. Även indien om många andra länder och världsområden behöver enbarnspolitik för att på effektivt sätt bädda för en positiv utveckling. Mexiko är också ett sådant land, bara huvudstaden hade circa 22 miljoner invånare om jag inte minns fel, det ligger i deras kristna traditioner att skaffa många barn som de inte ens klarar av att ta hand om vare sig ekonomiskt eller socialt. Det blir en börda för samhället och de kommande generationerna.

Att hjälpa och stimulera andra länder till såna här förändringar är sann solidaritet.
SLCD:

Och problemen i fd europeiska kolonier har inget med kolonialtiden att göra...


Det har väldigt lite med det att göra. Afrikanerna har alltid varit i krig med varandra och levt under de miserabla förhållanden som de själva mycket väl lyckats skapa utan utomkontinental påverkan. Den europeiska kolonialismen har haft en jämförelsvis väldigt begränsad närvarå i den Afrikanska kontinenten under dess historia. Du glömmer bort att afrikanerna drev en slavhandel långt innan de vita anlände och jackade upp sig på det etablerade systemet, och att Araberna intog Afrika långt innan Européerna. De erövrade halva kontinenten med våld och drev slavhandel i allra högsta grad. Slavhandel existerar fortfarande i Afrika och Saudi Arabien hade bedrivit slavhandel så långt som till 1950. Arab världen har förändrats väldigt lite i såna här sammanhang än idag. Den afro-Amerikanska mannen som skrev Roots har avslöjats och själv erkänt samt blivit dömd av amerikansk domstol för fullständig plagiering av någon annans verk, den hyllade boken som han skrev var fullständig hittepå och det finns bevis för det som sagt.
Arazoid:

Afrikas överbefolkning hämmar deras utveckling, så är det.


Afrika:
Pop. density 30.51/km2 (80/sq mi)

Europa:
Pop. density 70/km2 (181/sq mi)Arazoid:

Därför har dem slagit rekord i antalet inbördeskrig och svält och sjukdomar.


Det är snarare på grund av krig, svält och sjukdomar som det föds mycket barn. Det är inte befolkningsmängden som är problemet utan den politiska och ekonomiska instabiliteten, den underutvecklade ekonomin och den utbredda fattigdomen.
Spartakus:

Afrika:
Pop. density 30.51/km2 (80/sq mi)

Europa:
Pop. density 70/km2 (181/sq mi)


Så du är du inte för att veta att det där inte säger något.

Arazoid:

Om hela världen ska vara öppen för alla, skulle ni tänka er att flytta till exempelvis Nigeria, Tanzania eller Sydafrika? Om inte, varför?


Nej absolut inte. Vill inte beblanda mig med Bushmen, våldtäktsmän, kanibaler och rasister. Jag skulle förmodligen inte heller gilla att bli rånad och diskriminerad för att jag är vit, vilket torde bli utgången om jag skulle bosätta mig i ett svart land. Även om PK-iter inte vill ge med sig det så befinner sig dom klart flesta rasisterna i afrika. och det är ganska simpelt egentligen, dom bor i mer primitiva och ociviliserade kulturer där etnocentrismen är starkare än i det upplysta västvärlden.
Arazoid:

Varför accpeterar du en massinvandring från dem länderna då? Jag tror minsann att det sänker på våran levnadsstandard när svenskar och judar flyr Malmö pga att det inte längre går att bo där.


Du har förmodligen aldrig ens satt din fot i Malmö så sluta snacka skit. "Svenskar" och "judar" flyr inte alls från Malmö bara för att enstaka individer flyttar därifrån. Men visst finns det problem i Malmö, nedskärningar, övervakning, fattigdom, arbetslöshet, segregation, otrygga anställningar, osv. Tacka dig själv och övriga högern för det.