Forumet - Ett liv byggt på rutiner, borde jag?

Ett liv byggt på rutiner, borde jag?

289 0 19
Jag är en person som ofta får för mig att jag ska göra saker, vissa är galenskaper och vissa är faktiskt ting som borde göras. Jag har svårt att skilja dem så nu ska ni göra det åt mig.

Grejen är att jag tänkt att, från och med måndag, tvinga mig på ett liv byggt på rutiner efter att ha varit väldigt dålig på det senaste halvåret. Har inte haft någon anledning att vakna liksom. Mest för att se om man mår bättre av det, samt att se om jag klarar av det. Undrar efter kzaows(xsaosinx) ångesttråd.

Gå upp samma tid varje morgon, äta frukost, ha dagen någorlunda bestämd - saker som SKA bli gjorda innan man lägger sig, och man lägger sig också samma tid som dagen innan.

Motivera gärna era svar. Och om tråden är obegriplig eller sådant så skyller jag på att jag är rätt nyvaken.

En bra idé?

Spana också in:

Fluorette:

En mycket bra idé, har faktiskt varit inne på samma tankespår själv. Men ja, många av mina ideér går inte längre än så... ^^ Lättare sagt än gjort liksom.

Men du har säkert mer självdiciplin, hoppas det går bra [smile]


Du kan ju joina mig, peppa varandra och sådär. Rapportera hur det går här i tråden [wink]

Buddah:

Att ha det exakt utspikat känns lite overkill. Med sömnen känns det ju lite bättre att ha en "senast"-tid, dvs. en tid man senast skall gå upp. Vaknar man pigg innan så kan man likväl gå upp då.


Med tid menar jag samma alarmtid, om man vaknar tidigare är det ju bra, och om man ligger kvar ett tag så gör det inte jättemycket..
vissel:

vet inte hur det är för dig osv men jag mår asbra av rutiner. i höstas hade jag nån månad då jag somnade vid 23 och vaknade av mig själv och gick upp vid halv 9. jobbade samma tider varje vardag. det var bäst.


är inte säker eftersom jag är askass på rutiner, därav denna tanke [blush]
Hehe, har redan misslyckats med sömndelen inatt. Inbillar inte ens mig att det kommer gå bättre imorgon. Dum idé etc.

För övrigt slängde jag mest in aktivitetsdelen eftersom jag har en jävla massa jag redan borde ha gjort. Men kommer inte göra nu heller. Uppskattar om dum morgoninfallstråd låses eller något. Irriterad på.