Forumet - 1 Miljard Kronor ~ Vad hade du gjort för Pengarna?

1 Miljard Kronor ~ Vad hade du gjort för Pengarna?

3418 1 38

Elton John är död och du var hans älskare. Du sålde din röv i över 15 år och fick tack vare detta ärva hans förmögenhet som uppgår till över 1 miljard svenska kronor. Med hans arv i din besittning kan du välja att göra vad du vill i livet. Du är någonting på 30 år, fortfarande ung och pigg och kan kasta dig ut i världen och göra vad du vill. Kommer du arbeta för den goda saken eller unna dig själv lite njutning? Vilket väljer du?

Alternativ #1 ~ Jordgubbsodling på Himalaya

Jordgubbsodling%20Himalaya.jpg

Du är sugen på Jordgubbar, men inte vilka som helst. De ska bestämt vara odlade på Himalaya. Men okultiverat bergsfolk och kargt klimat gör det inte särskilt enkelt. För pengarna kan du anlägga ett stort växthus och hämta billig arbetskraft från lokaltrakten.

Alternativ #2 ~ Plastikopererade gälar

Plastikoperera%20in%20g%C3%A4lar.png

Människan gillar att upptäcka saker, och vad är inte mer intressant än det färgglada livet under ytan? Med dina plastikopererade gälar får du möjligheten att andas i vattnet och kunna ta dig vart du vill till havs. Din kropp blir även tålig mot kyla och du kan dyka på djupt vatten utan att trycket sätter stopp. Du kommer dock aldrig mer kunna leva på jorden efter det här.

Alternativ #3 ~ En Superkraft

Superkrafter.jpg

Superkrafter är häftiga, och du får välja precis vilken du vill! Vill du bli supersnabb? Superstark? Supersmart eller superduper någonting annat? Du har valet att bygga din egna superkraft och använda den till både gott och ont. Världsdominans är dock uteslutet.

Alternativ #4 ~ Politik

Politisk%20kampanj2.jpg

Politik är ett modernt skådespel och politiker går inte att lita på. Samhället är på nergång och det är något du vill förändra. Genom en politisk bana har du möjligheten att rädda ditt samhälle från förfall. Du har valet att göra precis vad du vill med dina pengar. Allt från att lansera medvetenhetsgörande kampanjer eller bomba skiten ur riksdagen och skapa en ny ordning.

Alternativ #5 ~ Gratis Cirkusshow

Egen%20cirkus.jpg

Bröd och skådespel var ett maktmedel en gång i tiden. Fast denna gång ska intentionerna vara ärliga. Lansera nöje till folket genom att turnera runt med din cirkus helt inträdesfritt inklusive mat och dryck. Låt gärna publiken spela en aktiv roll i upplägget för att känna samhörighet. Reklam är tillåtet att skylta för att se till att ruljansen hålls uppe.

Alternativ #6 ~ Barn/Kvinnoby i Afrika

d140-0051-40cc.jpg

Afrika är en hård plats och leva i, och allra värst kanske det är för kvinnor och barn. Med dina pengar har du möjlighet att upprätta särskilda byar där kvinnor och barn på flykt från misshandlande makar och familj är välkomna att bo. Byn drivs som i ett matriarkat, och män äga ej inträde. Vid vuxen ålder får pojkarna möjligheten att underkasta sig deras normer eller flytta därifrån. Väljer de att stanna blir deras roll automatiskt som beskyddare av byn, för att säkerställa tryggheten från hämndlystna män och arg patriarkal mobilisering.

Alternativ #7 ~ Gaybastu

Steamworks3.jpg

Du för Elton Johns minne vidare genom att stödja gaysamhället. Du öppnar en överdådig gaybastu komplett med gym, bad, nöje & lek till lokala bögars stora förtjusning. Är du ekonomiskt effektiv så kan du även inkludera en bar på sidan av ditt stora komplex. Din summa täcker endast upprustning och uppförande av byggnaden, i övrigt sköts det hela som vilket företag som helst... kanske med en viss rabatt.

Alternativ #8 ~ Tatuera Statsministern

Tatuera%20statsministern.jpg

Vår statsminister suger helt enkelt, och den som sugit allra hårdast genom tiderna lär vara den vi har just nu, vilken otur vi har! Han står till skuld för det mesta som går fel i vårt land, allt från trånga parkeringsytor till dålig väderlek. Ta din hämnd på statsministern genom att tatuera in en valfri symbol/märke/ramsa på vilken kroppsdel du vill. Den kommer aldrig att försvinna och han tvingas dra med den hela sitt liv och vid alla offentliga sammanställningar.

Alternativ #9 ~ Supermobiltelefon

Supermobiltelefon.jpg

Folket i öst som lanserat manga och karate har kommit med en ny uppfinning i form av en topp topp modern supermobil. På något vis hamnar det enda exemplaret i din ägo för oöverskådlig framtid. Med din supermobil kan du obehindrat surfa, ringa och smsa till vem du vill kostnadsfritt vart du vill på hela jorden bokstavligt talat. Stora bonusen är dock att du kan nå vilken person du vill och även avlyssna samtal. Någon kändis du alltid velat snacka med? Varit sugen på att avlyssna polisen någon gång? Med supermobilen är detta möjligt. Alternativet inkluderar även en övermänsklig övertalningsförmåga som gör att du kan manipulera dem du talar med.

Alternativ #10

%C3%85teruppv%C3%A4cka%20en%20d%C3%B6d%2

De flesta coola personerna som levt är idag tyvärr döda. Tur för dig har du hittat en galen professor och med de rätta stålarna kan han bygga en apparat att väcka döda med. Det enda som krävs är dennes kvarlevor och du kan få den personen levererad i det skick denne var i sina bästa år. Men om du vill kan du alltid få göra små förändringar. Alltid velat se Van gogh med ett helt öra? Napoleon med normallånga ben? Hitler utan sin fula mustasch? Du kan få välja vem du vill att se ut hur den vill! Enda kravet är att det är en död person, och att du inte dödat den.

Välj nu med omsorg och motivera gärna era val.

Spana också in:

Livet. 

Hade startat massa bolag för att bli ännu rikare och typ rest runt i världen med en husbil och lagat mat åt fattiga människor. Och typ hyrt in feta herkules-plan och lastat dessa med mat som jag släpper med fallskärm över fattiga ställen. 

Så hadej ag såklart byggt mig en vacker bostad i norra italien och typ åkt skidor på fritiden. Skål

bli allmäktig och börja förbjuda saker jag inte gilla och håna folk för att de vill ha friheten de inte får. men jag är inte bög så detta skulle inte hända.

Bögbastu låter väldigt otrevligt i öronen på mig. Jag har mina anledningar att tycka och jag får tycka vad fan jag vill så länge jag intebörjar tycka att det är ok att mörda varandra t.ex.


trevlig-snubbe: bli allmäktig och börja förbjuda saker jag inte gilla och håna folk för att de vill ha friheten de inte får. men jag är inte bög så detta skulle inte hända.

Bögbastu låter väldigt otrevligt i öronen på mig. Jag har mina anledningar att tycka och jag får tycka vad fan jag vill så länge jag intebörjar tycka att det är ok att mörda varandra t.ex.

Hahah vänta nu, om du fått en miljard kronor hade du velat förbjuda bögbastu eller vad menar du?