Forumet - Ett problem jag har

Ett problem jag har

324 0 26

Spana också in:

Buddah:

Lägg i högen med de andra?


Alltså, min pinne ser ju inte ens lite ut som någon av dem på din bild.

Zebzyn:

Lägg den i skogen, mission completed!


Jag tror inte att du heller riktigt förstår mitt problem. Pinnen måste ju förvaras på ett säkert ställe så att ingen stjäl den.

ennie:

Elda den.


Jag gillar ju min pinne, det är därför jag måste skydda den nu på vintern.

kallprat:

Klä ut den till julgran. Klart!


Bäst förslag hittills. Men jag är lite rädd för stöldrisken, jag kan ju inte ha den stående mitt i vardagsrummet där folk kan se den genom fönstret :S

Fixade fram en ny bild för att klargöra mitt problem:
Image
hönzgoggel:

Förvara den alltid i kalsongerna du har på dig.


Det var min första tanke faktiskt, men det blev så osmidigt, och ibland lite pinsamt också. Som i förra veckan på ica.

Jag stod i kassan och skulle precis slå in min pinkod och så smet pinnen ut ur mina byxor och ramlade rakt ner på golvet. Det var så pinsamt att jag sprang därifrån med visakortet kvar i läsaren och utan gödselmedlet som jag precis skulle betala.

Det vill jag inte gärna ska ske igen, så byxorna är tyvärr uteslutna =(

Buddah:

Så därför tänker du utesluta din pinne ur gruppen? Vill du inte att den skall ha några vänner? [n]


Men de där färglada pinnarna är ju inga vidare vänner. Hela tiden ska de tävla och ligga i en hög (trots att de är av samma kön[!!!]). Dessutom så vill jag ju helst inte att någon annan ska ta på min pinne. Hur skulle du känna om någon bara sådär gick och tog på din baltiska stålört eller magnolia liksom...
Buddah:

Skulle känna mig lite besudlad, du får gömma pinnen där ingen skulle leta då! Som i Kungen [party]


Vet inte om du lagt märke till det, men pinnen är ganska stor. Ganska magnifik faktiskt. Vi träffades förr förra året på en fest faktiskt. Både en bok och en björk försökte lägga rabarber på den, men efter hederligt handgemäng så gick jag därifrån med pinnen i min hand. Det är dock inte något som jag ska gå in på nu.

ennie:

Hehe. Hur förvarar du den på sommaren?


Oftast så har jag den med mig, i en ryggsäck som jag bär på ryggen. På senare tid har jag dock blivit lite mera paranoid så jag började ha den i en magväska, men nu har hotbilden ökat markant, så jag måste förvara den på något riktigt säkert ställe. Långt ifrån dess naturliga fiender som skogshuggare, bäver och diverse envisa trägnagare. Men även nytillkomna hot som kanotbyggare och hemlösa.

kallprat:

men är den utklädd till julgran så är det ingen som ser att det är just din magnifika pinne.[y]


True dat! Men jag är fortfarande lite orolig, t.ex. så kommer stjärnan aldrig gå att fästas i toppen. En julgran utan stjärna är ju en solklart maskerad pinne, det vet ju varenda kotte.
Buddah:

Vet hut säger ja! Anna Bo(o)k och Björk Guðmundsdóttir borde veta bättre! Mattias Alm har inte talla på pinnen än då?


Deras obskyra attraktion av trädslag är alltså något som är allmänt känt? Jag som trodde att jag var den enda som drabbats. Och nej, någon sådan har jag ännu inte sett till, men jag ska hålla ögonen öppna!

kallprat:

Fäst stjärnan med ståltråd som du virar runt pinnen.[y]


Helt fenomenalt bra förslag du kommer med! Har du någon egen erfarenhet av liknande problem?

Tyvärr så är det dock ytterligare en sak som förbryllar mig. Ibland så insisterar min farmor på att ha en fågel i toppen av granen istället för en stjärna. Vet dock inte om det kommer att vara så i år, men om hon "kräver" det så måste jag nog lyda. Problemet är bara att jag är rädd att min pinne ska bli lite nervös av att ha en fågel där uppe (även om den är uppstoppad). Den kan inte se skillnad på en hackspett och en rödhake nämligen. Tror ni att det finns en chans att jag hinner lära den skillnaden? Hur brukar inlärningskurvan för ståtliga pinnar se ut?