Forumet - Ett ragg raggar, igen! Hjälp?

Ett ragg raggar, igen! Hjälp?

696 1 7

Hej, jag är nyfiken på era åsikter så läs & svara - tack (på förhand)!

En kille jag dansade med förut på någon random fest, ville gå längre med mig förut men jag blev jättearg på honom för att han inte hade någon respekt och skrev snuskiga sms osv... Så jag bad honom att inte höra av sig mer och han sa "okej ha det bra puss" (haha)
Sedan dess har vi varken hörts av eller sett varandra... Och nu puffar han mig på facebook. What the fuck

Vad ska jag göra tycker ni? Han är en fin kille faktiskt och jag ångrar att jag blev sur på honom... Han är ju faktiskt kille och han våldtog mig inte..... :p nej, men han gjorde fel men jag kanske inte behövde vara så sträng mot honom... Hade dock goda anledningar till att vara det.

Aja, vad skulle ni göra?? Ska man puffa tbx eller skriva eller ignorera? 
Har inte bestämt mig än men tror inte era svar kmr påverka mitt val så mkt, är bara nyfiken:) men utnyttja inte det för jag uppskattar ärliga, seriösa svar. Och utgå inte från vad jag vill med honom.. Jag vill inte så mycket då jag inte riktigt känner honom, är heller inte desperat eller sökande för tillfället. Däremot tvärtom.

Inga kommentarer

Tråden har 7 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

genraggare


raggaren laban

det är en puff, inte något sexuellt närmande

Spana också in:

Låt allt det gamla vara glömt och börja från början, det blir för besvärligt att i längden bry sig om vad som hänt förut osv. 

ignore såna creeps, my secret weapon