Forumet - Ett slag...

Ett slag...

1985 0 49
Mumble:

Man kan ju alltid drömma om att ett så underbart förslag skulle komma till Sverige, en normalisering av dekadenta sexuella avvikelser kan aldrig accepteras. Underbart att se att inte PK-ismen och dumokratin håller Litauen i ett järngrepp som den gör med Sverige.


För tidigt på morgonen xD

Spana också in:

Trodde du var emot censur då du hela tiden anklagar vänstergrupper för att censurera nazister och fascister. Det verkar som att så länge det kommer ifrån staten så är det okej, för då följs lagen. Dessutom förespråkar homoaktivister rätten till kärlek och jämlikhet till skillnad ifrån nazister.
Mumble:

Man kan ju alltid drömma om att ett så underbart förslag skulle komma till Sverige


NUJÄVLARR:

Tror dock aldrig att det kommer hända något sådant i Sverige.
Vilket är jävligt dumt.


Jag ser inget fel i att homo- och bisexuella får vara stolta och propagera för sin sexualitet. Att förbjuda dem att göra det är ren skär jävla fascism och den dagen fascism blir rumsrent i Sverige så flyttar jag härifrån.

För övrigt handlar lagen om ett förbud mot propaganda för homosexualitet och handen på hjärtat; Är det verkligen så jäkla mycket gay-propaganda i Sverige? Jag kan ärligt talat inte minnas att jag sett någon som helst pro-homo propaganda på senaste men det kanske är ett lokalt fenomen?
NUJÄVLARR:

Jag ser ingen anledning till varför de ska propagera för sin läggning.


Huruvida de har anledning att propagera eller ej är inte intressant. Det som är viktigt är att de, som alla andra, har rätt att propagera. Det är den rätten det litauiska lagförslaget inskränker.

NUJÄVLARR:

Och hade jag som heterosexuell propagerat för min läggning hade jag blivit kallad böghatare.


Det tror jag inte. Så länge som du inte framställer heterosexuallitet som "den enda rätta läggningen" eller på annat sätt svartmålar homo- och bisexualitet i din propaganda tror jag inte att du skulle få några problem.
Tennsoldaten:

Dessutom förespråkar homoaktivister rätten till kärlek och jämlikhet till skillnad ifrån nazister.


Vi kanske borde börja förespråka pedofili också? Jämlikhet är en illsuion.

Kallestroppp:

Något säger mig att du är tolv år och tycker om att sitta och provocera stackars folk över internet!


Ja, visst är det så.

Daifu:

Jag ser inget fel i att homo- och bisexuella får vara stolta och propagera för sin sexualitet.


Så du skulle inte ha något emot en pride-marsch för heterosexuella, eller för pedofiler?

Daifu:

Är det verkligen så jäkla mycket gay-propaganda i Sverige? Jag kan ärligt talat inte minnas att jag sett någon som helst pro-homo propaganda på senaste men det kanske är ett lokalt fenomen?


Du måste vara blind om du inte ser normaliseringen av homosexualitet.