Forumet - Ett tips om du vill ha det där 'lilla extra'.

Ett tips om du vill ha det där 'lilla extra'.

159 0 15
Hej.
Jag har ett tips. "Vadå för tips? [surprised]" är din undran och då skall jag svara på den! Jo, du vet när man är och storhandlar mat till hemmet... då går man ju alltid förbi den där hyllan. Den där hyllan som är full med olika färger. Dofter. Ljuvligheter. Nu talar jag INTE om ätbara saker!

Då har jag en smartig plan. Du känner "Jag får endast handla mat... ingenting annat. [sad]" då säger jag såhär "Är du korkig!? [no-no] Det finns ett sätt som du kan använda dig utav! [bigsmile]"

Och just det här sättet använder jag mig alltid av när jag storhandlar varenda månad. Gå till ICA MAXI eller COOP FORUM och använd Självscannern. Sedan så scannar du skönhetsprodukter, schampoo, graviditetstest eller vad du nu känner att du inte kan lägga så mycket MATpengar på den här månaden... och sedan så minusar du det på Scannern. Då ligger det där i korgen, ovetandes för kassörskan, och du får med dig den hem. Gratis.

Idag så la jag ner minst fem produkter i påsen. Detta sätt kan man tjäna några hundralappar på. Nu kan jag lägga matpengarna på annat, t.ex Carolina Gynnings nya parfym den verkar dofta jättegott.

Det var dagens tips från mig!!!!

Spana också in: