Forumet - Ettårsdag med pojkvännen!

Ettårsdag med pojkvännen!

1873 0 12
Hej alla smarta där ute! Nu är det så att min hjärna är tom på ideér, och om lite på EN vecka, så har jag och min sambo varit tillsammans i ett helt år. Så nu behöver jag lite tips på vad man kan göra, vi har funderat på att gå och äta på restaurang, men det måste väl finnas något till som man kan hitta på?

Vi bor i en ganska liten stad, lite mer på "landet" än i en riktig storstad, om ni förstår vad jag menar.

Så nu behöver jag hjälp, vad kan man göra för speciellt på ettårsdagen ? :)

Tacksam för svar!
(och ursäkta ifall det finns 1000 andra liknande trådar)
Du kan skriva ett brev till honom och beskriva och berätta om hur det har vart att dela det här gångna året med honom, och kanske tala om hur du ser på och känner inför en framtid tillsammans. Berätta gärna också hur mycket du tycker om honom och vad du uppskattar med honom. Skriv det gärna på fint brevpapper och vänta sedan till dagen D, där du sedan lägger brevet någonstans där han kan lätt hittar det, så får han en romantisk överraskning.

Spana också in:


Chibibbi: Du kan skriva ett brev till honom och beskriva och berätta om hur det har vart att dela det här gångna året med honom, och kanske tala om hur du ser på och känner inför en framtid tillsammans. Berätta gärna också hur mycket du tycker om honom och vad du uppskattar med honom. Skriv det gärna på fint brevpapper och vänta sedan till dagen D, där du sedan lägger brevet någonstans där han kan lätt hittar det, så får han en romantisk överraskning.
Jättebra tips! Tack så mycket, det tror jag att jag ska köra på! :)