Forumet - 18 åring som inte kan något om fakturor.

18 åring som inte kan något om fakturor.

762 0 6
Nämen tjena det är så att jag nyligen har fyllt 18 och har redan beställt en massa grejer som jag har på avbetalning mmmm. Jag beställde en telefon från comviq och då kostade telefonen, surf o fastpris totalt 675kr. Men nu är det så att jag fick min första faktura typ en vecka sedan och det står bara 195kr på fakturan. När jag loggar in på deras sida står det ”195kr/mån i 24 månader”. Är det bara 195kr för att det är FÖRSTA fAkturan eller kommer jag endast betala 195kr i 24 månader? 
Tacksam för svar. Vill inte kontakta comviq för olika anledningar så därför skriver jag här, tack på förhand!! 

Kommentarer (1)

  1. vill gärna höra dina anledningar till att inte kontakta comviq

Tråden har 6 svar. Sortera efter:
Du har tecknat abonnemang. 
195 kr/mån i 24 månader innebär förmodligen 195 kr/mån i 24 månader
Läs mer noggrant nästa gång du beställer något

Spana också in:

Är det bara 195kr för att det är FÖRSTA fAkturan eller kommer jag endast betala 195kr i 24 månader?

Var glad om du får en telefon inkl fastpris och surf på 195 kronor/månad i 24 månader. Nu är det iof sig för sent för dig att vara efterklok men tänk på att det ALLTID är billigare att KÖPA KONTANT än att köpa på avetalning. De enda gånger avbetalning kan vara "hyfsat bra" är om du har en hyfsad inkomst (anställning) och kan dra av räntorna i deklarationen. Dvs kvitta räntorna du betalar mot inkomstskatt. 

Tänk även på att ta det soft med mängder av avbetalningar som du får dras med flera år framöver. Det är alltför lätt att hamna i den så omtalade SKULDFÄLLAN!
Är inte fastpris att du bara betlar en gång? Allt på samma gång. Och att du kunde välja mellan det eller att bara betala 195 kr i månaden? Ifall det är så, är det mycket dyrare att betala en gång i månaden, det blev 4680 kr totalt när jag slog det på miniräknaren istället för 675 kr. Det var så jag uppfattade det men kanske har helt fel