Forumet - 18 och vill ha barn

18 och vill ha barn

4209 0 41
Jag är 18 och singel (är tjej) och jag vill ha barn. Jag  vet inte vad som ska göras. Går sista året på gymnasiet men funderar på att plugga vidare. Skulle gärna bli gravid snart. Jag vet att livet ändras mycket när man skaffar barn och att det går mycket tid till barnet. Vad ska jag göra?

Spana också in:


Mastla98: Jag är 18 och singel (är tjej) och jag vill ha barn. Jag  vet inte vad som ska göras. Går sista året på gymnasiet men funderar på att plugga vidare. Skulle gärna bli gravid snart. Jag vet att livet ändras mycket när man skaffar barn och att det går mycket tid till barnet. Vad ska jag göra?
Jag är 20 år. Det är alldeles för tidigt att ha barn i och omkring vår ålder. Man behöver ha ett arbete, ha någon slags ekonomi som är tillräckligt säker, vill man ha flyttat hemifrån borde man prioritera det. Vill man att ens barn ska ha eget rum måste man tänka på det också. Det är många kostnader som kommer att tillkomma när man får barn med kläder, barnvagn, barnsägn osv. Kan verkligen tänka mig att mycket tid kommer att behöva gå till ens barn för åtminstone det första året. Sen blir det att hämta sitt barn på dagis och gud allt det där.
HUR kan du tänka så egentligen? Jag själv vill ha barn (är 17) men inte fan ska man skaffa barn bara för att man vill! Du är dessutom singel, ska du ha ett one night stand och sen dra eller? fyfan vad pissigt för barnet att inte ha en pappa. DU ska skaffa en kille som vill ha barn med dig och du med honom, så ni är två som tar hand om barnet och att barnet får en pappa och en manlig förebild. DU ska skaffa barnet när du känner att du har den tiden, ekonomin, jobbet, och boendet för dig och inte fan bara för att DU VILL DET. Tänk på barnet för fan. 

Loeiva: HUR kan du tänka så egentligen? Jag själv vill ha barn (är 17) men inte fan ska man skaffa barn bara för att man vill! Du är dessutom singel, ska du ha ett one night stand och sen dra eller? fyfan vad pissigt för barnet att inte ha en pappa. DU ska skaffa en kille som vill ha barn med dig och du med honom, så ni är två som tar hand om barnet och att barnet får en pappa och en manlig förebild. DU ska skaffa barnet när du känner att du har den tiden, ekonomin, jobbet, och boendet för dig och inte fan bara för att DU VILL DET. Tänk på barnet för fan. 
Du kan dock inte bestämma vad hon ska göra, även om dina "råd" är bra.
Vet du hur många det är idag som faktiskt skaffar barn som kanske egentligen hade velat vänta ? För det är klart man vill leva klart festlivet och ha gjort alla saker innan man vill skaffa barn. Jag vet folk som haft en dålig relation eller dåligt hemma och haft sex på fester och liknande och blivit oplanerade gravida och de är från 18-20 årsåldern och har förlovat sig flyttat ihop och gift sig och allt det där väldigt tidigt. Jag kan säga att dem jag vet har inte ens pappan med i bilden, pga att han inte var redo, även om de är ett ansvar så tycker jag båda är oansvariga som gör såhär i tron med att få förhållandet bättre vilket det inte blir om relationen redan är dålig, då hjälper det med att prata med varandra. Även om personerna vart tsm länge så har de trott att de vart äldre än de är och de har inte haft de stabilt heller, med jobb och ekonomiskt, en lägenhet osv. Även om barnen är älskade så är det mer lätt att skaffa barn än att ta han dom ett barn, för det ligger ett ansvar bakom det. Att skaffa barn är ju liksom bara att ha sex med någon, men tyvärr så verkar folk skaffa barn som det är att skaffa en ny tröja ungefär och sedan skyller på att pappan inte var redo, nej det är inte så konstigt att man inte är redo när man är så pass ung och är 18-20 år. Och det är faktiskt så att det beror visst på åldern för att folk kan känna att de är äldre än vad de egentligen är men att ha barn när man är 18-20 år känns för ungt och ha veta att personer i den åldern som är 97or eller 96or som har barn känns konstigt då jag är 22 och 94a och känner mig för ung och samtidigt för gammal. Nej vänta och gör ingenting du kommer ångra sen, för jag lovar dig, hade vissa velat göra om ett val så hade det nog velat vänta med att skaffa barn än att ligga med någon på en fest blivit oplanerat gravid och sedan inte ha med pappan i bilden för han inte var redo. Tänk efter vad du gör och vad du vill innan du gör dina handlingar. 

trevlig-snubbe:
Jag är 20 år. Det är alldeles för tidigt att ha barn i och omkring vår ålder. Man behöver ha ett arbete, ha någon slags ekonomi som är tillräckligt säker, vill man ha flyttat hemifrån borde man prioritera det. Vill man att ens barn ska ha eget rum måste man tänka på det också. Det är många kostnader som kommer att tillkomma när man får barn med kläder, barnvagn, barnsägn osv. Kan verkligen tänka mig att mycket tid kommer att behöva gå till ens barn för åtminstone det första året. Sen blir det att hämta sitt barn på dagis och gud allt det där.
jag kännar 62200kr månaden jag är 15 jag har lägenhet i andrahand kan jag skaffa barn då? xD
jag tycker att du ska träffa nån kille, vem som helst i din ålder,ni är anonyma för varandra, träffa nån från någon chatt eller något. När ni väl träffats förklarar du för honom att du är kåt och vill runka av honom. Vilken kille skulle tacka nej till det?
När du är klar så går du bara rakt in till toaletten. Vad du tänker göra där, det får killen aldrig veta. Men inne på toan så har du en plastspruta för spermainsprut och du sprutar in hans sperma som du fick kvar på fingrarna, in i din slida. Han hålls sedan ovetandes om detta resten a v livet. Då blir i alla fall du med barn. Det räcker med en droppe för att ett barn ska bli till.  Han kommer naturligtvis aldrig att få reda på vad du gjorde på toan. Till honom säger du sen bara att du behövde kissa lite. Sedan uppger du för försäkringskassan att fadern är okänd och att ni träffades anonymt på krogen och du inte visste vem det var till kassan, så får du föräldrapeng av kassan med, eftersom du angett fadern som okänt krogragg.