Aviseringar
Rensa alla

:'(


Ämnesstartare

Jag har en hund. Hon har extrem allergi, dvs tål inte någon mat, pollen, kvalster, damm och så vidare. Hon är bara 2 år gammal och är dålig jämt. Stor och blåsor på magen, ögon som kliar och rinner, illröda öron (öroninflammation) konstant, sprucka tassar som är röda och kliar. Inga mediciner fungerar och allergierna blir bara värre och värre. Älskar henne över hela mitt hjärta, hon e verkligen världens snällaste hund som ÄLSKAR sällskap och att gosa. Nu när jag börjat jobba måste hon vara hemma själv mycket och grannar har sagt att hon ylar (hundar ylar pga ensamma) & jag får skuldkänslor å mår dåligt. Vet inte riktigt vad jag ska göra, älskar henne men hatar att se henne lida så mycket som hon gör, hon blir stressad utav att har ont och går runt och flåsar hela tiden. Ändå är hon alltid glad och viftar på svansen och så vidare. Vill inte ta bort henne, men har börjat fundera på det. Börjar lipa utav tanken på det. Vad hade ni gjort? Mitt hjärta går i tusen bitar alltså...


   
Citera

Väldigt själviskt att inte ta bort djur om de hela tiden lider. Jag värderar övriga djur mer än människor och jag tycker ändå att hunden i detta fall som lider hela tiden och är sjuk och det inte finns något sätt att göra det bättre kanske det är bättre med avlivning. Tänk dig själv om du blir "en grönsak" för resten av livet.. Ledsen

Hade gått och mått dåligt om jag hade gjort det men jag vill ändå inte se min hund lida hela tiden...


   
SvaraCitera
mens
 mens

Be er veterinär att skicka hundens journaler till Djurakuten. Där finns tre jättebra veterinärer som är specialiserade på hudåkommor. Hon får inte vara ensam någon längre stund när hon är såhär sjuk. Jag förstår att du älskar henne men kan du inte ta hand om henne så måste någon annan göra det. Är hon försäkrad?


   
SvaraCitera

Tänk på hundens bästa 


   
SvaraCitera

Om hon lider mycket så bör man ju inte vara självisk, dock förstår jag hur svårt det är att låta någon gå. 


   
SvaraCitera
mens
 mens

Usch mår så dåligt av sådana här inlägg och att det finns folk som ej tar hand om sina djur ordentligt pga oförmåga/fattigdom/annat. Säger ej att TS tillhör dessa, obs. 


   
SvaraCitera

Avliva henne eftersom att hon lider så ofantligt mycket, om du verkligen älskar din hund gör det bästa för den och det är tyvärr avlivning.

Sedan kan du ju skaffa dig en ny frisk hund istället! Hjärta


   
SvaraCitera