Forumet - 15 år, blev tagen av civilpolis under påverkan (cannabis)

15 år, blev tagen av civilpolis under påverkan (cannabis)

768 0 8
Hej! Jag är en 15 årig kille som bor i Stockholm. Igår rökte jag på med ett par kompisar (cannabis). När vi sedan var påväg hem blev vi stoppade av civil-poliser, som ju direkt märkte att vi var påverkade. Till en början nekade vi bara, de snackade om att de skulle ringa föräldrar, att vi skulle pissa osv. Vi gav såklart personnummer och var väldigt samarbetsvänliga. Efter att vi till slut erkänt lät de oss gå med en handskakning. De sa att de gjorde så p.g.a. tidsfaktorn (klockan var 22 onsdag, skola imorgon) och för att vi var tillmötesgående.

Igår tänkte jag att jag blev helt frisläppt och gick hem och sov. Idag har jag funderat på om det kommer dimpa ner ett brev snart som ber mig att gå och göra urinprov, eller om jag kanske t.o.m. fick en prick utan att åka in. Är det verkligen möjligt, behöver de inte prova och bevisa det då? Hittade det här https://sv.wikipedia.org/wiki/%C3%85talsunderl%C3%A5telse , det kanske är det som gäller? Hur påverkar det isf, kan jag fortfarande ta körkort, resa utomlands och jobba med vad jag vill? Tacksam för hjälp!

Inga kommentarer

Tråden har 8 svar. Sortera efter:

Spana också in:

Låter jävligt märkligt det där. Visade de leg så de bevisade för er att de verkligen var privatkrimmare?
Bästa är att inte åka fast alls. Lider med dig du hade ren otur :O 
Det är inte värre än att åka in i fyllecellen, tro mig jag vet har festat mkt med fulla och aggressiva alkoholpåverkade människor som är sjukt mkt obehagligare än hänga med folk som röker en joint, just saying. 

Påföljden blir nog mer att sociala myndigheter kopplas in och du får göra en del pissprov några gånger i månaden. Troligen allt. 
Resonerade du aldrig såhär innan du begick brott? 

Det är knappast något som kommer att påverka dig fysiskt livet ut iaf.