Forumet - 15 år (tjej) flytta hemifrån

15 år (tjej) flytta hemifrån

862 0 5
Jag är en tjej på 15 år och trivs verkligen inte hemma. 
Det är inte så att jag blir slagen ellr så men jag mår väldigt dåligt och har gjort det i 3 år (har varit självskadande)
mina föräldrar är medvetna om det men trots det så gör dom inget åt saken.
jag trivs inte hemma överhuvudtaget och tror att det är därför jag mår dåligt, skulle göra varsomhelst för att komma härifrån så snabbt som möjligt. 
Jag har 2 syskon en storasyster och en storebror, jag ser upp till min storebror han är den ända i min familj som jag känner verkligen bryr sig men han bor inte hemma och då är jag liksom kvar med mamma pappa och min syster , det känns som att ingen av dom bryr sig och jag bråkar med dom flera gånger varje dag och det känns som att dom tillsammans går emot mig heltiden.
min pappa är väldigt kontrollerande och låter mig knappt göra något alls , han är väldigt gammalmodig och om man säger emot honom så blir han jätte arg och får mig att känna mig kränkt.
mamma gör inget åt saken när pappa blir arg och hon klagar på mig varje dag och berättar helatiden vad jag gör för fel och att jag är dålig. Att det är mitt fel att jag mår dåligt osv
min syster är mina föräldrars favorit då hon alltid lyssnar på dom och aldrig säger emot , hon kränker mig mycket och klagar på mig hela tiden och kallar mig för saker och säger att det är mitt fel att jag mår dåligt.

jag trivs verkligen inte hemma och har tappat hoppet om att det nånsin kommer bli bättre . Jag har blivit väldigt arg av mig då jag alltid är arg eller ledsen när jag varit eller är hemma. Jag mår så dåligt av att vara här så jag gråter mig till sömns nästan varje natt. Jag skulle göra vad som helst för att komma här ifrån. 

Tacksam för svar så snabbt som möjligt

Kommentarer (1)

  1. Jag vet att det kan vara jobbigt att bli kränkt och allt sånt, har varit med om det själv fast dock med "vänner" så jag vet hur du känner dig, det bästa jag kan säga från min erfarenhet är att det kommer lösa sig till slut, jag vet att det kanske känns jobbigt nu men tänk hur skönt det kommer vara att kunna bo ensam och sånt?  Eller så får du helt enkelt söka till något gymnasium långt ifrån dina föräldrar. Det går också. Men du är 15 så kan du tänka dig att du har ungefär 3 år till med dom sen har du hela ditt liv framför dig som du kan bara skita i dom. Ungefär 50 år till eller mer har du sen att leva, du fixar det ska du se! Glad

Tråden har 5 svar. Sortera efter:
Jag bråkade också väldigt mycket med mina föräldrar och bara var arg och hatiskt så jävla länge i dem åldrarna. pga det och att alla är sådana idioter. haha. Men jag flyttade för jag började i ett gymnasie långt bort. då får man hjälp med ekonomin mycket. Du kanske kan kolla på något sånt =) 

Spana också in: