Forumet - 15 och han är 21

15 och han är 21

1758 1 11
Vill fråga om det är okej att gå ligga med en 21 åring och är själv 15. Men att jag är oskuld och han tycker att det är okej fast vi inte har träffats någon gång. Det var han som börja skriva med mig. 

Vi har pratat i typ tre veckor och när han frågor mig om att träffas så säger jag alltid nej för jag inte kan och när han kommer med förslag på saker vi kan göra är det hem till honom eller ligga. Men den här gången han frågade kunde jag och då fråga han mig vad vi skulle göra och jag visste inte för jag vill inte åka in till stan med en 21 åring och träffa på nån jag känner. Men då ville han att jag skulle åka till honom. Alltså vill han ligga.

Men jag vet inte för han är ganska snygg och jag skulle ändå kunna tänka mig göra det.

Vad ska jag göra?

Inga kommentarer

Tråden har 11 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

Ingen 21 åring med rätt mindset är intresserad av en 15 åring. Fall inte för att en cool äldre kille är intresserad, Han vill säkerligen bara utnyttja dig, blocka honom och ta hand om dig. 

Spana också in:

Gör inte det. Han är fan 6 år äldre än dig. Om du var kanske 17 eller 18 hade det inte varit lika märkvärdigt men det är inte meningen att 21 åriga män ska vara attraherade av en 15 åring.
Åk inte till honom. Han är ju sjuk är man 21 och vill ligga med en 15 åring så är man fan sjuk. För din egen säkerhet så borde du inte åka dit vem vet vad mer han tänker göra? Och tänk om du ändrar dig men han låter inte dig gå?. Skit i honom för det där kan gå jävligt illa tro mig.