Forumet - 14 åring, sex med 20 åring?

14 åring, sex med 20 åring?

5878 2 41
Träffat en 20 årig kille sen ganska länge tillbaka. Han och jag höll på ganska mycket och jag fick känslor för honom. Han är verkligen supersnäll mot mig och har aldrig tvingat mig till att göra något. Han har även sagt för ett tag sen att han ville att vi skulle väna lite med att ha sex. Idag när jag var med honom så hade vi sex och jag berättade det för min kompis. Min kompis blev heeelt chockad och tycker att han är superäcklig som hade sex med en som är mycket yngre än honom. 

Tycker ni att det är äckligt att en 14 åring och en 20 åring har sex? Allting var från början min ide och jag ville verkligen. Skulle han ha utnyttjat mig så skulle han nog haft sex med mig för flera månader sen. Litar verkligen på honom och förstår inte varför det isåfall skulle vara fel?

Spana också in:

Att döma av dina trådar har du redan haft oskyddat sex flertalet gånger. Läser flera trådar där du pratar om att du haft sex och att du är orolig för att bli gravid. Enligt dina egna uppgifter har du tidigare dessutom blivit sexuellt ofredad av en 19-åring. Du har också skrivit trådar där du frågat hur mycket sprit du klarar av att konsumera. 

Du är allt en synnerligen vild 14-årig flicka. 

Walks In: Att döma av dina trådar har du redan haft oskyddat sex flertalet gånger. Läser flera trådar där du pratar om att du haft sex och att du är orolig för att bli gravid. Enligt dina egna uppgifter har du tidigare dessutom blivit sexuellt ofredad av en 19-åring. Du har också skrivit trådar där du frågat hur mycket sprit du klarar av att konsumera. 

Du är allt en synnerligen vild 14-årig flicka. 
Hahaha...vet inte var jag annars ska få svar vettu xd
Tycker du ska vara MYCKET försiktig, för om du tänker; om du var 20, skulle du vara intresserad av en som är sex år yngre? När du lärde dig att läsa började han på högstadiet. Det är en stor risk att han bara gör det för sex, men självklart finns det en chans att han har känslor för dig med. 
Glöm inte att skydda dig, inte kul att berätta för föräldrarna att man åkt på klamydia (eller värre), särskillt inte när man är 14

Liten plutt: Tycker du ska vara MYCKET försiktig, för om du tänker; om du var 20, skulle du vara intresserad av en som är sex år yngre? När du lärde dig att läsa började han på högstadiet. Det är en stor risk att han bara gör det för sex, men självklart finns det en chans att han har känslor för dig med. 
Glöm inte att skydda dig, inte kul att berätta för föräldrarna att man åkt på klamydia (eller värre), särskillt inte när man är 14
Använder dubbelt upp med skydd så finns ingen chans att jag får någon könssjukdom eller blir gravid...
Folk har så låga tankar om män, mitt ex var 21 när vi träffades (jag 14, skulle fylla 15 samma år) och vi var tillsammans + bodde ihop under flera år. Tror knappast att han utnyttjade mig.

MEN han kanske utnyttjar dig, vad fan vet jag, men risken för att någon skall utnyttja en tror jag inte har så himla mycket med åldern att göra utan vad det ät för person man träffar.

Geigerzähler: men risken för att någon skall utnyttja en tror jag inte har så himla mycket med åldern att göra utan vad det ät för person man träffar.
Precis, det har nog mer att göra med vad man har för intentioner generellt. Antingen är personen inställd på att bara ha sex eller på att ha ett förhållande. 

Att folk kommer dragandes med att den äldre parten troligen bara vill utnyttja den yngre känns som ett ganska billigt alibi för att få tycka att åldersskillnaden är konstig.