Forumet - 14åring + 20åring = okej?

14åring + 20åring = okej?

11721 0 70
Vad tycker folk egentligen om detta med ålder och förhållande. Spelar det någon roll med åldern, eller har kärleken inga gränser? Vore kul att se hur ni resonerar. Själv tycker jag inte det spelar någon roll, så länge det känns rätt osv. Självklart kanske inte en 10åring ska vara tillsammans med en 50+åring, men ni förstår ;)
Skriv gärna ut allt ni tycker om det, för en rolig grej liksom :)

Tycker du en mogen 14åring skulle kunna vara tillsammans med en 20åring?

Spana också in:


Yuchi: Vad tycker folk egentligen om detta med ålder och förhållande. Spelar det någon roll med åldern, eller har kärleken inga gränser? Vore kul att se hur ni resonerar. Själv tycker jag inte det spelar någon roll, så länge det känns rätt osv. Självklart kanske inte en 10åring ska vara tillsammans med en 50+åring, men ni förstår ;)
Skriv gärna ut allt ni tycker om det, för en rolig grej liksom :)
När jag var 14 hade jag ett förhållande med en vuxen person. Jag var väldigt mogen av mig och han också, var inte som han var utvecklingsstörd. Alla hans vänner var i hans ålder och att vi blev tillsammans var inte meningen liksom. Han var en som sesav samhället som en helt normal person (vilket han var). dock fick vi mycket hat så det höll inte!
KÄRLEKEN HAR INGEN ÅLDER