Forumet - 19 år - aldrig haft mens

19 år - aldrig haft mens

2432 2 14
Hej, jag är en kvinna på 19 år som aldrig har haft mens. En vän som jag haft sedan flera år tillbaks, likaså min mamma, tycker att jag ska besöka gyn men jag vågar inte. Att låta en främling ta en lång titt på min fiffi känns liksom hur obehagligt och pinsamt som helst. Nu är jag rädd för att jag inte kan få egna barn i framtiden. Jag fick en blödning då jag var 13 år gammal...men det visade sig då vara en blödning från urinröret, men det är nog inte det. Har ju också haft sex och då har det kommit blod ibland men det är inte mens skulle jag tro. Men mensjäve*n vill inte [email protected]!! Vad kan det bero på? Är det någon som kanske vet nått om det typ? 

Spana också in:

Tycker du verkligen borde kolla upp det. Tänk på hur många de får se dagligen, varför skulle din skilja sig från någon annans. De har gått en utbildning för det här så för de är det inte ett dugg konstigt. Men jag förstår att det känns obehagligt om man kanske aldrig har gjort det innan men det är som Berit sa. Det betyder att något är fel och det är bättre att du får det gjort så du slipper gå runt och oroa dig för det hela livet. U go gurl ! Mycket glad
Det som är viktigast är ju att de tar blodprov på dig. Som kvinna måste man förr eller senare genomgå en gynundersökning. Det är lite olustigt i början men alla läkare/barnmorskor är utbildade och ser det inte som någon stor grej övht, om dina blygdläppar ej når ner till golvet lr ngt, och då ser de det ju som intressant ur ett medicinskt perspektiv. 
Ta någon med dig till besöket (som kan vänta i väntrummet) så känns det nog bättre.