Forumet - 16 år med kuk komplex

16 år med kuk komplex

4309 0 33
önskar verkligen att jag hade en större kuk, den är på 16cm lång och 11cm tjock men duger verkligen de?? kommer den fortsätta växa?? har alltid läst och hört att tjejer vill ha kukar som är minst 18 cm långa och ganska tjock.... och bland killarna så hör man "16 cm är inte så mycket faktiskt" men jag har en flickvän som säger att hon älskar den och säger att den är perfekt  men vet inte om hon bara säger så eller verkligen är de, har dessutom blivit utskrattad för den i omklädningsrummet osv... (tror på att den ser bra ut iallafall)

Spana också in:

Det är lungt. Det där är typ en grey som inte är så viktig. Många tjejer föredrar din storlek. Vissa klarar inte ens av att ta enot en större dumle där inne då deras vaginor inte är tillräckligt djupa. Sök på typ "huge cock in tiny teen pussy" så ska du få se hur de lider och männen får knapt får in den.
Jag tror 16/11 är ganska nära det svenska genomsnittet för en fullvuxen kuk. Låt dig inte luras av de välväxta killarna i p-rullar. Dom är just utvalda till porrstjärnor just för att de har extremt stora kukar. 

Vad beträffar tjejernas önskemål om kukstorlek så är min personliga erfarenhet att de hellre föredrar en grov (tjock) kuk än en lång kuk. Det finns ju trots allt en viss begränsning innan kuken "bottnar" vad beträffar längden medans däremot tjockleken (grovleken) är tämligen obegränsad eftersom ett barn ska kunna komma ut samma väg.