Forumet - 16 år och intresserad av en 22åring

16 år och intresserad av en 22åring

1643 0 7
Jag är en tjej på 16 år och jag är intresserad av en kille som är 22 år. Jag bor i en liten by så alla känner alla och jag vet att han inte är något snusk som bara vill utnyttja mig för sex eller något sånt. Vi har skrivit mycket och vi funderar på att ses men jag vet inte om det är konstigt för det är rätt många år mellan oss. Han är dock en person som är med yngre kompisar, de flesta av hans kompisar (både tjejer och killar) är i min ålder. 

Spana också in:


Hejhej12637: Jag är en tjej på 16 år och jag är intresserad av en kille som är 22 år. Jag bor i en liten by så alla känner alla och jag vet att han inte är något snusk som bara vill utnyttja mig för sex eller något sånt. Vi har skrivit mycket och vi funderar på att ses men jag vet inte om det är konstigt för det är rätt många år mellan oss. Han är dock en person som är med yngre kompisar, de flesta av hans kompisar (både tjejer och killar) är i min ålder.
Hej, mentalt verkar han mer vara i din ålder men jag vet inte vad jag ska tycka. Vad tycker vuxna om honom i allmänhet? Hur är han som person mot andra människor?