Forumet - 16 åring med galen mamma

16 åring med galen mamma

284 0 3
Tjena jag är 16 år och min mamma har full vårdnad sedan jag var 12 pga alcohol och droger av min pappa. Har börjat träffa han nu igen och nu har min mossa börjat spionera på hans hus. Avlyssnar hans telefoner och alla sms han skickar kommer till henne. Min pappa har gott om pengar till skillnad från min mamma som är skuldsatt upp över näsan. Hon berättar inte vart lånen har gått till. Min pappa är världens snällaste när han är nykter vilket han är många dagar i veckan nu. Jag är 190 lång och kan lätt försvara mig mot honom när han blir arg men vi har ett sånt starkt band mellan oss så vi bråkar aldrig.nu på senaste tiden har jag börjat sova hos kompisar och bett mossan dra åt skogen vilö flytta till fassan men hon säger att jag ej får och att socialen ej kommer godkänna det. Stämmer detta? Jag menar han är min biologiska far och jag är 16 även fast hon har full vårdnad borde jag väl få flytta dit? Han har aldrig suttit inne vad jag vet men har mycket på sitt register

Inga kommentarer

Tråden har 3 svar. Sortera efter:
Har sociala myndigheter gett din mamma fullt vårdnadshavande? Har sociala myndigheter på något sätt förbjudet dig att vistas hos din pappa?

Hur lyckas din mamma avlyssna din pappas telefon och SMS-trafik? Det måste hon ju i så fall fått godkänt av domstol då det knappast räcker med att hon tar kontakt med din pappas mobiltelefonleverantör.

Låter lite märkligt att det är din pappa som har bäst ekonomi som både haft alkohol- och drogmissbruk.  Skeptisk

Kontakta BO, kurator eller socialen.