Aviseringar
Rensa alla

16årig prostituerad


Ämnesstartare

Hej har hamnat i skiten om vi säger så, behöver verkligen hjälp. Jobbade som prostituterad för första gången när jag var för 14 år gammal, sen slutade jag men började igen för kanske fyra månader sen.  Började jobba som prostituerad på grund av saker som självskadebeteende, jobbig barndom, våldtäkt, behov av pengar osvosv. Men vill inte fokusera på varför jag började med det, vill fokusera på hur jag ska sluta. Grejen är att jag redan har slutat sälja min kropp, men så har jag börjat få de här meddelanden på appen KIK.. på KIK har jag två konton, ett privat och ett konto som jag ger till mina kunder så att jag skulle kunna hålla privatlivet och jobblivet separat. Det är någon som först skriver till mig på min "kund-KIK" och låtsades vara en vanlig kund bara som ville träffas för en tjänst. Men så ställer han in sammma dag som vi skulle ses, han skrev ett långt meddelande där han bad om ursäkt och förklarade varför han ej kunde ses. Men så såg jag att han hade skrivit MITT namn, alltså mitt RIKTIGA namn när han bad om ursäkt till mig. Får på riktigt lite panik just nu eftersom jag dels inte vill att det här ska komma ut eftersom mitt och min familjs rykte skulle va smutskastat, dels för att jag är rädd för att han ska göra något mot mig eller min familj. Han har även börjat skriva till min privata KIK där både förnamn och efternamn står, och säger att han vet vem jag är men att vi inte känner varandra, han skickar bilder där det är typ porr och står saker som "you're in my inappropriate thoughts" osv. Förstår inte ens hur han fick tag på min riktiga kik och mitt riktiga namn till att börja med, har aldrig en träffat den här kunden förut vad jag vet.
 Grejen med att jobba som prostituerad är att man utsätter sig för alla möjliga människor, både bra och dåliga då man aldrig vet vem som sitter bakom skärmen - särskilt inte på sidor som "rosa sidan". Är jävligt paranoid just nu, är redan det i vanliga fall på grund av posttraumatisk stress men nu när det här creepet börjast skriva känner jag mig aldrig säker. Det känns som att jag bara väntar på att allt ska falla sönder, har redan ett jävligt jobbigt liv just nu behöver verkligen hjälp att lämna det här bakom mig och ta tag i mitt jävla horliv.. hur fan ska jag göra? 
Vet att hela den här texten är jävligt rörig men hoppas att någon snäll själ där ute förstår och har något bra råd om hur jag ska bli av med den här människan ur mitt liv. Har försökt övertyga den här mannen om att han måste tagit fel på mig och någon annan, men han vill inte ge sig ... har verkligen en skitdålig känsla när det gäller hela den här situationen.. känns som om allt det här kommer explodera i mitt ansikte när som helst


   
Citera
Ämnesstartare

yyy: explodera i mitt ansikte

Blink


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Tickstart:

Blink

hahah va du rolig nu


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

aaaaaaa


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

yyy:

hahah va du rolig nu

mm Rodnar


   
SvaraCitera

Vad undrar du över eller vad är diskussionsunderlaget? Har läst hela ditt inlägg men får inte riktigt koll på vad du undrar över?

Får jag ställa en fråga... du har horat i två år - har du någon uppfattning om hur mycket du omsatt dvs hur mycket cash du gjort på dessa två år? Bara nyfiken i största allmänhet.  Blink


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Uh, svår situation du befinner dig i, TS. Det enda råd jag kan ge är nog tyvärr att ta kontakt med polis. De skall, enligt svensk lagstiftning se efter ditt behov av skydd. Om du är minderårig så lär nog din familj blandas in dock. :/ 

Har den här människan varit tydlig med vad han vill? 


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Avsluta all som helst kontakt med denne personen. Svara inte på något, inte på hot och annat skit, visa inte att du läst meddelanden. 
Skulle det eventuellt komma ut någon gång så ska du veta att allt går att komma över. Det kommer kännas väldigt tungt ett tag men det släpper ju mer tid du ger det.
Skulle också rekommendera dig att söka upp en kurator eller liknande. Kommer kännas svårt att göra, men det kommer med all sannolikhet kännas väldigt skönt att få prata ut om precis allt.

Lycka till och ta hand om digHjärta


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

vikingen: Vad undrar du över eller vad är diskussionsunderlaget? Har läst hela ditt inlägg men får inte riktigt koll på vad du undrar över?

vad jag undrar över är hur jag ska bli av med den här människan då jag vill lämna den här delen av mitt liv bakom mig. som sagt jävligt rörig text:)

vikingen: Får jag ställa en fråga... du har horat i två år - har du någon uppfattning om hur mycket du omsatt dvs hur mycket cash du gjort på dessa två år? Bara nyfiken i största allmänhet.

har inte "horat" konstant i två år, sen tycker jag inte att hur mycket jag tjänat är relevant

S3ON: Uh, svår situation du befinner dig i, TS. Det enda råd jag kan ge är nog tyvärr att ta kontakt med polis. De skall, enligt svensk lagstiftning se efter ditt behov av skydd. Om du är minderårig så lär nog din familj blandas in dock. :/

kan verkligen inte ta kontakt med polis, har redan sjukt mycket problem med soc är ett snedsteg från LVU(att soc har vårdnaden över dig) och orkar verkligen inte mer drama. Vill bara fixa det här på något vis sen lämna den här skiten bakom mig

S3ON: Har den här människan varit tydlig med vad han vill?

nej jag förstår inte ens varför han skriver till mig, och det är bara läskigt att jag har varit så nogrann att inte blanda ihop jobbliv och privatliv men att ett sånt här freak ändå fått reda på vem jag är. Han säger bara massa skumma saker, han säger att han vill träffa mig typ :/


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

yyy: Han säger bara massa skumma saker, han säger att han vill träffa mig typ :/

Har du besvarat honom på något vis? 

Alla tips jag kan ge dig kommer förstora situationen markant. :/ However, bättre att agera direkt, än vänta ut tiden och låta honom bli väldigt hotfull etc!  


   
SvaraCitera

yyy: vad jag undrar över är hur jag ska bli av med den här människan då jag vill lämna den här delen av mitt liv bakom mig. som sagt jävligt rörig text:)

Du går väl troligen fortfarande i skolan så kontakta kuratorn på din ungdomsmottagning. Alternativet är att du kontaktar Polisen direkt. Men det bästa är nog att gå via kuratorm och UM.

yyy: har inte "horat" konstant i två år, sen tycker jag inte att hur mycket jag tjänat är relevant

Det är sällan man hör om svenska tjejer som horat sedan de var 14 år gamla förutsatt att det inte ligger tungt knarkmissbruk bakomliggande. Men som sagt, kontakta kuratorn på UM så hjälper de dig säkert.

Självklart har inte dina intäkter med din frågeställning att göra utan det var bara min nyfikenhet för att få lite koll på hur frekvent ditt horande har varit.

Bara ytterst beklagligt att det händer i Sverige år 2015.  Gråter


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

vikingen: ditt horande

Skärp dig.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

byt kik & blocka honom (eventuellt ta bort kik).  sluta med att sälja och kontakta en psykolog för att h*n ska kunna hjälpa dig med dina problem


   
SvaraCitera

vikingen:

Det är sällan man hör om svenska tjejer som horat sedan de var 14 år gamla förutsatt att det inte ligger tungt knarkmissbruk bakomliggande. Men som sagt, kontakta kuratorn på UM så hjälper de dig säkert. 

just självskadebeteende är nog betydligt vanligare anledning bland tonåringar än missbruk


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Jag hade bog blockerat honom... Sedan hade jag nog slutat sälja sex. Det ä r väldigt riskabelt, särskilt när man är ung. Ta kontakt med nån psykolog och prata ut om dina problem. Om den här mannen dyker upp i ditt riktiga liv, polisanmäl honom!


   
SvaraCitera