Forumet - 17 och 14

17 och 14

3094 0 20
Kolla jag har en 17årig kille på snap och vi bor liksom skitnära varandra men jag är 3 år yngre. Vi snacka lur i 3 h igår och han skriver typ hjärtan och komplimanger 24/7 men liksom är han bara ute efter allt ligga eller ? är det ens en bra idé att hålla på honom

Spana också in:


Pizza_tor:
Va? Du svara på någon som skrev att killar bara ee ute efter ligg så skriver du samma sak ?!
Jaha så nu skrev jag ''alla killar är ju bara ute efter ligg''? Du får ju läsa LITE ordentligare iaf. JAg sa att det finns de killar som bara är ute efter ligg men de är ju långt ifrån alla killar.
Det är lugnt, förstår att du läste fel, ibland så läser man det man vill se, händer mig ganska ofta faktiskt, synd att har sina spärrar. Galen

fuckinlame: om du är 14 så är det simpelt olagligt att ha sex, och det skulle räknas som våldtäkt; oavsett hur gärna du vill.


jomentjena:
nej det är inte olagligt om båda partnerna är med på det men killen måste enligt lag fråga hennes föräldrar om lov
Ni har fel båda två.

Nej, det är inte olagligt att ha sex om man har 14. Det är olagligt för någon som är över 15 att ha sex med någon under 15. Det är en jävla skillnad. Däremot kan åklagaren välja att inte väcka åtal om det är uppenbart att samlaget varit frivilligt från båda parter och att åldersskillnaden varit ringa, men det är något som bedöms från fall till fall och är inte så enkelt som att bara föräldrarna godkänner det så är det lugnt.