Forumet - 13 år och överviktig kille

13 år och överviktig kille

893 0 6
Att gå ner kräver dedikation och att du justerar din livsstil. Först och främst bör du väl justera kosten, ät mer grönt och mindre kolhydrater.

Sen är det bra att du tränar, men se till så du inte tröttar ut dig. Vill man gå ner i vikt har jag för mig att det är bäst att träna länge men lätt (raska promenader/cykling/joggning i ett par timmar snarare än hård träning i en kvart). 

Sist, men inte minst, det tar tid. Ge inte upp om du inte ser resultat i början och bry dig inte för mycket om små viktskillnader. Det kan ta uppemot ett år att nå den vikt du vill ha. Att försöka skynda på det för mycket kan vara skadligt. 

Kort sagt: Ta det lugnt. 

Spana också in:

Det kan sluta väldigt illa om man fokuserar för mycket på vikten eller att man ska ha snabba resultat. Så gör som de andra sa och sluta med skit maten och om du äter enorma portioner av typ vanlig hällsosam mat så tycker jag att om du brukar ta 30 st köttbullar (bara ett exempel) så gå ner till 20 st i början och sedan stanna vid en normal siffra köttbullar. Men en snabbfix är aldrig bra, det skulle inte hålla i längden.