Forumet - 13 åringar som har sex

13 åringar som har sex

2608 0 45

Spana också in:

tycker det är bra att lagstiftningen finns för att skydda barn från att bli utnyttjade, men så länge båda är rätt jämngamla och med på det så ser jag det inte nödvändigtvis som ett problem om även yngre har sex.

sen måste man ju tänka på att sex alltid medför en risk för oönskade graviditeter och ju yngre man är desto sämre är man på att se konsekvenser av sitt handlande...
Alltså det är inget jag skulle rekomendera! Oftast är man rätt oerfaren å man hinner dra på sig massa sjukdomar och i värsta fall oönskad graviditet, tar nog hårdare om man blir gravid som 13 åring än om man är 17. Dessutom så är inte kroppen van att ha så mycket sex som man brukar ha i början, man kan då få typ vestibult osv och man kanske inte har lika lätt att säga nej. Jag hade sex som 13åring, jag vågade inte alltid säga nej eller säga till om de gjorde ont utan ja körde på ändå. Fått massa jävla UVI pga de vilket lett till följdsjukdomar så ja hade gärna börjat senare. Dock så kände jag mig ändå mogen typ när ja gjorde det, de kändes inte konstigt, jag låg bara med mina pojkvänner i princip, dock blev man ju ihop efter 1 vecka da men ändå. Jag tycker ändå att man har rätten själv å bestämma över sin kropp, sex behöver inte vara fult å sjukdomar å ångest. de kan vara vackert å skönt liksom. de vill man väl att sina barn ska få!