Forumet - Eu-moppar, märken?

Eu-moppar, märken?

1619 0 24
hejhej :) Asså vilka märken är inne och vilka är ute när det gäller eu-moppar? Kymco Super 8 är ju jäkligt bra o så .. men kymco? vill inte ha en sån men ändå? Jag vill ha en Baotian Sprint eller en Baotian Ghost, är dom bra? är det ett bra märke? kvalité?

Snälla svara! [love]

Spana också in:

42662:

Asså vilka märken är inne och vilka är ute när det gäller eu-moppar?


En sak ska du veta, mopeder är inte som kläder det märken är ute o andra märken inne. Ta ditt j*vla mode-fjortissnack när det gäller kläder, men inte när det gäller saker med motorer, även om det bara är en moped det är frågan om.[tard]

"SUCK"

Köp en aerox så blir du bara "mobbad" av folk med behörighet för tyngre motorfordon[rolleyes]
MM, okej, vaddå fjortissnack? haha jaja :P du får väl tycka som du vill ;) Men inte så jag mena :) Yamaha aerox är bra och så .. Yamaha över huvudtaget ;) Vill egentligen ha en DT .. men har inte råd ;(
Men jag vill en som är billig och har bra kvalitet, men de jag mena var att jag inte ville komma med ngt mobbat märke [confused] ;)
Husaberg_motard:

Köp en billig moped. Skaffa sedan lätt mc-kort när du fyller 16. Det är lätt värt det, du får en stor föredel när du skall ta bil-körkort i framtiden, plus att du slipper större delen av prövotiden när du fyller 18 och skall ta ditt bill-körkort.

Vad prövotid är kan du söka på google.


mjo,fast köper man en dyrare moped så får man ut mer pengar när man säljer den å..om man köper tex:en aerox för 14k sen får man säker ut 12-13 om du servat den och hållt om den..så man går bara lite back.

men vafan får man mindere prövotid när man kört lätt mc[shake]alltså prövotid på körkortet?
pörr40:

mjo,fast köper man en dyrare moped så får man ut mer pengar när man säljer den å..om man köper tex:en aerox för 14k sen får man säker ut 12-13 om du servat den och hållt om den..så man går bara lite back.


Eh, man får INTE ut mer pengar när man säljer den. Glömde du av att man får lägga ut en hel del pengar för den osckå när man köper den? Existerar logiskt tänkande för dig?[smile][rolleyes]

Sedan så brukar/behöver inte andrahandsvärdet vara direkt bra[wink][rolleyes][rolleyes]

pörr40:

men vafan får man mindere prövotid när man kört lätt mcalltså prövotid på körkortet?


Ja, prövotiden räknas från det första körkortet man tar. A1-körkort (lätt mc) är en av 5 behörigheter du kan ha på ditt körkort.