Forumet - EU-Valet (Resultat)

EU-Valet (Resultat)

1620 1 39

Att S skulle få mest röster förvånade mig inte men att MP har får 15,3% av rösterna gör mig lite förvånad. Själv hade jag velat att SD hade fått 10%, de fick ungefär precis under 10%. Att PP bara fick 2.2% gjorde mig ledsen. Hade velat ha dom på 7% ungefär. Det som gör mig mest ledsen och arg är att FI fick 5,3% Har aldrig gillat deras åsikter tycker dom är ett enformigt parti (Precis som PP, men i PP så handlar deras politik om alla medans FI siktar mot kvinnor)

Screenshot_9_0.png
10345563_653514494718827_814650047695084
Trevligt men vad är det som ska diskuteras? Du säger att du ogillar F! för att de är enformiga, men postar något som säger emot dig själv. Sedan säger du att SD borde ha fått högre.. (för att de inte är enformiga. eller?)

Jag rekommenderar dig mina-tankar-tråden, där kan du whinea över allt du har missförstått. pz.

Spana också in:

Inte förvånande att en stor del av FI:s väljare var personer som aldrig tidigare röstat, och även personer som varit politiskt ointresserade. I alla fall är detta vad som sades på opartiska (ironi) SVT i går.

Hoppas dessa personer får lite vett i sig till riksdagsvalet, inte kan man väl vilja leva i den värld som feministiskt initiativ förespråkar? Mår dåligt av tanken. Den dagen FI får över 10% av rösterna, är den dag jag flyr landet. Jag är inte emot feminism på något sätt, och jämställdhet är utan tvekan en viktig fråga - det är snarare deras sätt att vilja rekonstruera hela Sverige på ett kommunistiskt och orimligt sätt. 
Hemligsnälla: Sverigedemokraterna är betydligt mindre enformiga än feministiskt initiativ, vilket inte är så konstigt eftersom de faktiskt är ett riksdagsparti.
SD:are brukar låta som upphakade bandspelare när de svarar "stoppa invandringen" eller "kasta ut dem" på alla frågor.

Hemligsnälla: Läs deras partiprogram
Detta är ca tusende gånger någon ber mig att läsa partiprogrammet, för ni tror att vad som står i deras partiprogram på något sätt ursäktar deras idioti.

Troligtvis en extremt liten minoritet av FIs väljare som faktiskt läst partiprogrammet. Folk tänker "feminism det är bra" och inser inte att de rösta på ett vänsterpopulistiskt parti med ogenomförbara förslag, precis som att man tänker "miljö det är bra" och sedan röstar på ett genom idiotiskt parti som Miljöpartiet.

Folk tänker helt enkelt inte och är i regel väldigt dåligt insatta.