Forumet - Europa is so RETARDED!

Europa is so RETARDED!

338 0 45
Så sjukt trött på Europa, och delvis på USA.

Okay, first of all:
Vi i europa får vänta i minst ett halvår för ett jävla spel att komma ut som kom ut till USA. Tja, de flesta spel som vi får vänta på i ett halvår är rollspel, vilket jag bara spelar. Men jag menar, ett helt jävla halvår!
Låter det inte lite sjukt överdrivet?

Det mesta beror på att:
1) De måste översätta till alla jävla retarded språk i manualen när ändå spelet är på engelska!!!
2) Det kostar så mycket att göra om dem till PAL versionen, men åååh WE ARE NOT IN STENÅLDERN, varför inte komma överens bara och låta ALLA ha NTSC-maskiner. Vore det inte lovely?

Nej, jag är bar sjukt trött på att få vänta och vänta och vänta. Dessutom så har de en dålig vana. Att kasta runt ett datum för releaser i JUST Europa, ena dagen är det 28 November, sen helt plötsligt så är det 6 Februari, och sen hör man rykten om att det inte släpps alls. WTF!?

Anyway, diskutera osv osv. Där är min åsikt i alla fall.[y]

Spana också in:

prinsfarid:

I don't mind. Det visste jag faktiskt inte. Vad är det som är bättre?
Jag märker då ingen skillnad på mina PAL-spel och NTSC-spel.[surprised]


Jag är inte så insatt men det kanske är skillnad i TV och spel...
PAL/NTSC har i alla fall med färgkodningen att göra och PAL ska visst ha högre upplösning. Vad det sedan gör för skillnad i spelen vet jag inte, en dator borde ju klara allt...
Om du kollar på sporten på TV och de visar ifrån NHL så är det ju i alla fall väldigt dålig kvalitet eftersom de konverterar deras format till vårat.
prinsfarid:

Så sjukt trött på Europa, och delvis på USA.

Okay, first of all:
Vi i europa får vänta i minst ett halvår för ett jävla spel


trodde du skulle skriva nåt om typ ytlighet och materialism i västvärlden och kanske hur man lever på de fattiga i andra länder osv, men du valde ett viktigare ämne :P